Алберта: la COVID-19 в perte de vitesse и un cas de variole simienne de plus

Какво се случи с броя на смъртните случаи или хоспитализациите или докладите за данни, свързани с анализа на анализа на водата и тестовете PCRвсички индикации в съответствие с разпространението на COVID-19 в мазето продължават да са по-популярни в Алберта, посочено от министъра на здравеопазването Джейсън Копинг и медицинския хигиенист и готвач на Алберта, Дийна Хиншоу.

На пресконференция той съобщи на 13 декември за COVID-19 през седмицата от 14 до 20 юни, вход към 4604 от номера на Албертейн след началото на пандемията.

Процентът на положителност за PCR тестовете за този период е 12,32%. Това е 13,2% спрямо предходната седмица.

Броят на новите къщи е минал 1442 от 7 до 13 юни до 1086 от 14 до 20 юни, има база от 356.

Най-важното е разпространението на вируса в обществото да бъде по-важно от това какви са официалните кодове. Plunder des Albertains n’ont pass accès aux tests PCR, а данните от провинцията изключват резултатите от бързи тестове. Специалист по инфекциозни болести в Университета на Алберта, Dre Lynora Saxinger се опитва да вземе решението на провинцията да не се обръща внимание на ситуацията без илюзията, че пандемията е приключила. Той ще има балансsuggère-t-elle.

Към 20 юни в района на COVID-19 са хоспитализирани 661 пациенти, 17 от които са интензивни. База от 58 часа хоспитализация и 2 пациенти с тяхното интензивно сравнително предимство.

Il ne faut pas pour autant baisser la garde en ce qui a trait aux mesures preventive, averti la Dre Hinshaw. Тя ще върне обаждането към Албертейн да приемат дозата за ваксина върху лаковете, които са допустими.

Selon les derniers indicurs, environ 81,5% des Albertains ont recu au moins une dose d’un vaccin, tandis que 77,2% en on reçu deux.

От последния mercredi, в Алберта не е задължително да се слага маска или изолатор в случай на наранявания или положителен резултат от теста за разврат на COVID-19. Тези приложения не се отнасят за здравните заведения, работниците и посетителите продължават да бъдат включени във вътрешните правила.

Нова къща за едра шарка

La Dre Hinshaw наскоро съобщи за нова къща с едра шарка в провинцията. Тя каза, че пациентът е възрастен и че е заразен и че инфекцията на Алберта или в същото време рискът от инфекция намалява.

Като цяло, това е репертоарът на jusques в провинцията, всички открити в регионите Едмънтън и Калгари, и посочени медицински хигиенист и готвач на Алберта.

La variole simienne е млад младеж, който има този сигнал в 39 страни, 32 от които не са ендемични.

Les donneé de l’Organisation mondiale de la sante datant de vendredi dernier faisaient etat от 1772 cas dans le monde. Канада също е близо до Cinquième, която засяга и Обединеното кралство, Испания, Португалия и Германия.