Афера Jérémy Gabriel | Майк Уорд е шибана клевета

(Монреал) След доклад за скандал с посредничество, свързан с правата на човека и свободата на изразяване от съда на Канада миналата година, Майк Уорд е член на кмета на Джереми Габриел.

Публикувана в 1327 г

Пиеса на Cour du Quebec след клеветата, предназначена от Силви Габриел срещу хумориста, в запор с благословия, който се проведе през 2010 и 2013 г. в случая на Джереми Габриел, който е юношески певец с увреждания.

Освен че иска 84 600 долара за обезщетение на Майк Уорд, той твърди, че благословията, която е направил в ръцете на Джеръми Гейбриъл, се дължи на важен предразсъдък.

Juge Manon Gaudreault е на път за последния 30 май. Тя успя да намери повод да намери място в клеветата на миналото – но аз трябва да следя през цялото време, че тази афера ще се случи пред други съдебни инстанции.

La juge Gaudreault rejette toutefois au passage l’affirmation de l’humoriste selon laquelle la poursuite de Mаз Габриел представлява злоупотреба с процедури и прекомерни ресурси в съдебната система.

Снимка Hugo-Sébastien AUBERT, архиви LA PRESSE

Джереми Габриел

Решението на South Gaudreault представлява последния етап от дълга сага на съда в семейството на Габриел и Майк Уорд, сага, която се основава на Върховния съд.

Dans une décision très partagee (cinq contre quatre), le plus haut tribunal du pays a statue en octobre dernier que le tribunal des droits de la personne du québec n’avait pas компетентен за rendre un jugement sur la plainte de discrimination par. M. deposée. Габриел, виждаш, че имаш сал афера за клевета.

Джереми Габриел е участник в Синдром на Трейчър Колинс, вроден млад герой, характеризиращ се с деформации на скулите и лицето. Selon la Cour suprême, les propos tenus par l’humoriste au sujet de Jérémy Gabriel lors d’un spectacle il ya quelques années ne repondaient pas au critère de discrimination invoqué par les requérants.

Lorsque Mike Ward, за да предизвика Джереми Габриел в тези зрелища, юношата е певец с добри познания, който се намира близо до улиците на Селин Дион и папата на Ватикана.

През 2016 г. Трибуналът за правата на личността в Квебек отвори етажна собственост Mike Ward за 35 000 долара на Джереми Габриел и 7 000 долара, с повече морално и наказателно доминиране, непълнолетният, който винаги е два пъти по-дискриминационен. Апелативният съд установи, че присъдата е оставена в сила и присъдата от 35 000 долара е изплатена на младежа, но той анулира местожителството, което трябва да се вярва в морето.

Аферата се основава на Върховния съд, противопоставящ се на художествения израз под формата на сатирична черна комедия, за да защити достойнството на личността. Le plus haut tribunal du pays a conclu que le chanteur et sa mère avaient choisi la mauvaise instance – le Tribunal des droits de la personne – pour intenter leur poursuite, puisqu’il ne s’agissait pas d’une affair de verification на класации, повече на клевета.

Подобно на морето, Джереми Габриел под егидата на Съда на Европейските общности за надмощие в клевета срещу Майк Уорд; реклама на стойност $288 000. Адвокатът на хумориста Джулиъс Грей посочи, че той ще бъде изпратен в трибунала от съда на този съд, lor d’un one audit prevue le 29 juin. Мд Grey plaidera qu’il s’agit encore d’un abus de procédures.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());