Бил Козби разпознава сексуалната агресия на тийнейджър

Judy Huth, aujourd’hui âgée de 64 ans, recevra aéricains 500 000 долара (647 000 долара canadiens) от dommages и лихва.

Това решение, в цивилни дрехи, е уникална кондоминация, валидна за деня преди комедията, продължила до 84 години, която се основава на сексуална агресия срещу жени.

Разпознайте сексуален тормоз в друго досие в Пенсилвания през 2018 г. и емпирично, тъй като този брой беше публикуван през юни 2021 г. в пакета за анулиране на етажната собственост за вице процедура.

Наказанието на съда на Пенсилвания, puis le rejet d’un recours sur ce dossier à la Cour suprême americaine avaient été vus par beaucoup comme un camouflet pour le mouvement #MoiAussi contre les violences faites aux femmes.

Бил Козби, въплъщението за милионите хора в Съединените щати, перфектният в телевизионния сериал Шоуто на Косби (1984-1992).

Jugé при отсъствия

В досието в Калифорния Бил Козби не е подпомаган от обществеността, което е един от двата най-важни въпроса в трибунал в Санта Моника.

Джуди Хът пристига в Трибунала в Санта Моника на 1 юни 2022 г

Снимка: afp чрез getty images / РОБИН БЕК

Защитата на Джуди Хът потвърждава края на процеса на комедия, открит на плато за турне, което улеснява изпиването на голямо количество алкохол пред мъжа на Playboy от сина Хю Хефнър и агресора сексуално в стая за скромност, в Лос Анджелис.

Веднага след деня на дупето [sur le lit]il a bondi, il a essayé de glisser ses mains dans sa culotteдо журито Нейтън Голдбърг, адвокатът на г-жа Хут.

Lorsque la jeune fille lui a dit qu’elle avait ses règles, Bill Cosby a libéré son pénis et l’a forcée à le masturber, ajouté Me Goldberg.

Екипът на защитата на Бил Козби прекара няколко часа агресия от страна на клиента му и някои от събитията, свързани с чумата, които той започна с изказването, че фактите са разкрити през 1974 година.

Elle a egaliement souligné des incohérences supposées dans son recit, et notamment qu’elle était restée, avec une amie de 17 ans qui l’accompagnait, 12 hères dans la proprieté après l’agression.

Няма процедура за това наказание, крал Джуди Хут на пристанището през 2014 г., един от най-предписаните случаи с рецепта.

Сувенирите на клиента са отмъщение с посредничеството на други обвинения в сексуално насилие от Бил Козби, както и от сутену Ме Голдбърг.

В Калифорния обаче законът за изневярата, който премахва сексуалната агресия в зародиш на граждански дела, е въпрос на давност.

Обвинен от жена на жена

Лили Бърнард пред Двореца на правосъдието в Нористаун, Пенсилвания, по делото срещу Бил Козби през септември 2018 г.

Снимка: Getty Images / Марк Макела

Актриса, която е играла в този ден Шоуто на Косби, Лили Бернар, в Plain Depot през октомври 2021 г. в Гражданския съд срещу M. Cosby, пристрастеният на дрогираната и насилствена жена, плюс 30 години. Тя рекламира 125 милиона американски долара (162 милиона канадски долара) за вътрешни и чуждестранни интереси в трибунал в Ню Джърси.

Като цяло, една жена, която е член на обществото, е Бил Козби като сексуален калкулатор, който използва алкохол и сънливост, за да злоупотребява с победната си победа в продължение на десетилетия.

Косби, централната фигура на популярната американска култура на 20-ти векд siecle, a toujours nié les faits, assurant que les relations sexuelles étaient consenties.