Бил Козби разпознава сексуалната агресия за тийнейджър над 50 години

Журито на калифорнийския трибунал за признаване на Марди Бил Козби, прославил рекорда на американската телевизия, успя да има сексуално увредени юноши през 1975 г., когато той беше на 16 години.

Джуди Хът, на възраст от 64 години, получава 500 000 долара от дома и лихва.

Това решение, в цивилни дрехи, е уникална кондоминация, валидна за деня преди комедията, продължила до 84 години, която се основава на сексуална агресия срещу жени.

Разпознайте сексуалния тормоз в друг файл в Пенсилвания през 2018 г. и емпирично.

Решението на курса в Пенсилвания, което може да се намери във файла на американския курс, е чудесен начин да имате камуфлаж за движението #MeToo срещу насилието над жените.

Бил Козби в превъплъщението на милионите американци, висулка на годините, идеалът на сериала Шоуто на Козби.

В досието в Калифорния Бил Козби не е подпомаган от обществеността, което е един от двата най-важни въпроса в трибунал в Санта Моника.

Защитата на Джуди Хът потвърждава края на процеса, че комедия, открита на плато за турне, той трябва да направи голямо количество алкохол пред плейбоя Mansion на сина му Хю Хефнър и агресора сексуално в стая за скромност, в Лос Анджелис.

„Веднага след гледане на дупето (sur le lit), бонди… Тестът за плъзгане е в обувките на кюлота“, членът на журито Нейтън Голдбърг, адвокат на Mаз Huth.

Lorsque la jeune fille lui a dit qu’elle avait ses règles, Bill Cosby a libéré son pénis et l’a forcée à le masturber, a ajouté Mд Голдбърг.

Без наказание

Защитниците на Bill Cosby dementi une quelconque agression de la part de leur client et mis en doute les evénements relatés par la plaignante, qui avait commencé par dire que les faits s’étaient deroulés en 1974.

Тя е неразделна част от несъгласуваностите на несъответствията в нейното декламиране, а и не само тази почивка, с приятел на 17, който го придружава, 12 часа след имота след агресията.

Няма процедура в това меню при наказанието на Джуди Хът през 2014 г., един от най-важните проблеми с рецептата.

Сувенирите на клиента са отмъщение с посредничеството на други обвинения в сексуално насилие от Бил Козби, сувенирът М.д Голдбърг.

В Калифорния е време да започнем граждански дела за възрастни, които се разкайват от сексуална агресия срещу децата си, но рецептата е остаряла.

Актриса, която е играла през деня Шоуто на Козби, Лили Бернар, в Plain Depot през октомври 2021 г. в Гражданския съд срещу M. Cosby, пристрастеният на дрогираната и насилствена жена, плюс 30 години. Тя рекламира 125 милиона долара за вътрешни и чуждестранни интереси в трибунал в Ню Джърси.

Като цяло, една жена, която е член на обществото, е Бил Козби като сексуален калкулатор, който използва алкохол и сънливост, за да злоупотребява с победната си победа в продължение на десетилетия.

Не на последно място, централната фигура на популярната американска култура от последните 20 годинид siecle, a toujours nié, assurant que les relationships sexuelles étaient consenties.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2&appId=242991719478311&autoLogAppEvents=1″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));