Важен важен протеин за храната и храната

ВАЖНОТО

  • Суроидите се определят чрез индикация за превъзходна телесна маса при 25.
  • Националната агенция за санитарна безопасност препоръчва консумация на 0,83 g / kg / j протеин за възрастен.

Viande, poisson, œufs, леща, produits laitiers, tofu: il existe de nombreuses source de protein. В случай на режим, повече си струва да се консумира. Това е двойка проучвания в специализирано модно ревю затлъстяванеголяма част от протеините в хранителния принос за по-добро хранителен баланс.

Национални препоръки

Тези произведения, реализирани от научен екип на университета Rutgers, разположен в Ню Джърси, на пристанището от 200 души, мъже и жени. На възраст от 24 до 75 години, участниците са обсебени от сурпоиди. Всички сте живи режим ограничителен, намаляващ количеството от 500 калории на ден. Висулка шест mois, ils ont eu des rendez-vous reguliers avec des nutritionnistes. Препоръчват се препоръките на Американската диабетна асоциация: участниците се насърчават да увеличат количеството протеин в приема на калории, като консумират повече протеини, като volaille, нетрансформирано червено вино, риба, светлини и светлина laitiers продукти, а да консумирате останалите калории в плодове, бобови растения и пълноценни зърнени продукти. От друга страна е важно да се намали качеството на наситените зърнени храни, рафинираните зърнени храни, захарта и солта.

Нашите научни познания предлагат две решения: евтин протеинов протеин с 18% общи протеинови калории или хранителна добавка плюс протеинова добавка с 20% от световния протеинов запас. Цялото дълго проучване, участниците въз основа на подробни хранителни регистри, които анализираха анализа за определяне на качеството на храната, специфичните категории на консумация на храна в допълнение към съотношенията и източниците на протеин.

Избор на храна

Поклонниците установили, че какъвто е делът на протеините, теглото на поидите е подобно в двете групи. En moyenne, elle correction à 5% du total de leur poids en šest mois. В замяна хората от групата с голям процент протеини имат склонност да правят шоколади плюс храна. Например, увеличава консумацията на бобови растения и намалява консумацията на захар и рафинирани зърнени храни. Selon les chercheurs, cela leur a aussi permis de conserver leur masse musculaire.

то е забележителен със своето протеиново съдържание плюс повишена висулка за автоматичен избор режим на съпровод на една консумация плюс единадесет зелени бобови растения и една консумация на рафинирани зърнени храни и успехи на захар“, съди Сю Шапсес, автор на изследването и професор по хранителни науки в Училището по екологични и биологични науки Rutgers (SEBS). Други проучвания по тази тема са важни за мъжете, с различни участници, както и за деца или деца.