Витамини и добавки, науката за светлината върху светлинната ефективност

Attirés par l’attrait des multivitamines et des compléments alimentaries pour combler les lacunes nutritionalles de leur régime, d’ici 2021. Американците харчат до 50 милиарда долара (над 48 милиарда евро) sur витамини и хранителни добавки.

Сепендант, потвърждаващи учените, че за добрите и бедните парче сребро parce qu’il n’y a pas suffisamment de preuves qu’ils aident à prévenir les kardiovasculaires ou le рак. Новите директни линии са важни, за да се гарантира, че страдащите са недостатъчни, за да поддържат употребата на мултивитамини или хранителни добавки за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания или рак при пациенти с добро здраве.

Seles les femmes enceintes et celles qui vont le devenir ont encore besoin de Vitamin Essens (fer, acide folique), affirment des chercheurs de la Northwestern University aux États-Unis в редакционната публикация в ревюто „JAMA“.

„Пациентите се нуждаят от добавки през цялото време, които трябва да приемат. – Селон Джефри Линдър, д-р, ръководител на службата по вътрешни болести в катедрата по медицина на Медицинския факултет Файнберг, Северозападен университет. Ils gaspillent de l’argent et se concentrate sur l’idée qu’il doit exister une pilule pill pills in bonne santé, alors que nous devrions tous suivre des praktiques fondées sur des preuves, à savoir manger sainement et faire de l’exerc.

Линдерс и други учени от Northwestern Medicine редактираха редакционния съвет на JAMA, за да подкрепят новите препоръки на Специалната група за превантивни услуги на САЩ (USPSTF), група от експерти от национални експерти, чиито формули обобщават препоръката доказателствени данни относно услугите за клинична превенция.

Абсолютно отсъствие

На базата на систематичен преглед на 84 проучвания, последните новинарски статии на USPSTF са показателни. той не е в “наднорменото тегло” че наградата на мултивитамини, добавки и индивидуални добавки помагат за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и сърдечни заболявания. рак chez les adultes наистина добро здраве и не страхотно.

“Групата от хора, които не искат да приемат мултивитамини, но идеята е, че те са наистина полезни за здравето им, вие винаги сте sauriez”, каза Линдър.

Групата от работа, която специално разкрива добавката на бета-каротин в raison d’être на увеличаването, възможно поради риска от рак на мозъка, и добавката на витамин Е, която няма да присъства в нито един момент преди намаляването на смъртността , сърдечно-съдови заболявания или рак.

„Malheur, това е разговор с пациенти на безплатни пациенти поради липса на време или умения, съветваме ни да се договорим за начина за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания, напр. да направи упражнение или да арестува пушач ».Намерете учителя.

Домашно потребление

В допълнение към силата на възрастните американци има нужда от допълнителна храна, а използването на аугментация е важно, пише Linder и нейните колежи в редакцията.

Консумацията на плодове и бобови растения е свързана с намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания и рак. Логично е витамините и есенциалните минерали да могат да бъдат извлечени от плодове и бобови растения, кондиционирани под формата на хапчета и да се разширят до зародишите на лещата и lepen de lipens au maintien d’une alimentation equilibrée.

Но, изрично, плодовете и бобовите растения съдържат смес от витамини, фитохимикали, фибри и други хранителни вещества, които са толкова чувствителни към синергията на внасянето на здравословни ястия. Сайтът Микроелементите са малко по-различни. dans l’organisme que lorsqu’il est associé naturellement à d’autres composants du régime alimentaire.

Г-жа Линдер каза, че хората, които имат период на изчакване за витамини, не трябва да се възползват от хранителната добавка, ако са с калций и витамин D, те няма да могат да демонтират тези пропускливи вещества, за да предотвратят фрактури и пектит. chez les personnes jagées.

Изключение за най-красивите жени

Новите директиви на USPSTF не се прилага за жени, които се интересуват от живот, според съавторката на редакцията на “JAMA”, д-р Натали Камерън, инструктор по обща медицина във Файнберг.

Жените, които не знаят, че тези директиви не са приложими за тях“, изрично М. Камерън, който е лекар от Северозападната медицина. Някои витамини, като фоликуларната киселина, са от съществено значение за жените, които обичат да благоприятстват развитието на плода.

Ясно е, че е възможно да се обърне повече внимание на ползите от тези витамини, за да се приема витамин. Необходими са и други данни, за да се коментира специфична витаминна добавка, която променя риска от дефектна тъкан и риска от сърдечно-съдови усложнения поради големия размер“, бележка-t-il.