В нашия хляб Пресата

Това е краят на деня! Нашият екип за подбор за вашите нови показатели – или не – без вдлъбнатина.

Публикувано тук в 11:00ч

Ирис Ганьо-Паради

Ирис Ганьо-Паради
Пресата

Вероник Ларок

Вероник Ларок
Пресата

Часът на репите с Джули Снайдер

Личностите, които пронизват гамата от хранителни продукти, която не е нова и резултатът не е един ден. Не е нужно да приемаме предварително, че Джули Снайдер пуска редица омоними върху лъчите. Но силата е да се установи, че продукцията и анимацията ще бъдат добри за хоровете, приложени от партньорите по делата на Амели Леже и Мари-Пиер Годро. Всички продукти са вегетарианци и вегетарианци, с добре познато потвърждение за популяризиране на техните възможности, избор на готвене, с кратък списък от съставки и изкуствени съставки. Разнообразието е страхотно: тартинади от тофу и тофу, фъстъчено масло или шунка, сосове (вегетарианска болоня, веган тофу или рикота лайм, любимият ни лимон, много красиви. Много здраве, направи Квебек плюс!

Джули
Тофу и тартинади от тофу, фъстъчено масло или шунка, сосове, зехтин и винегрет. вегетарианство или вегетарианство
Между $ 4,99 и $ 12,99, продукти, предлагани изключително в Metro

Вино от боров оцет без гримаса!

СНИМКА FOURNIE PAR MAMA ХРАСТ

Les prêts-à-boire de Mama Shrub

Оцетът е оцет и има атрибута на лакомства, тъй като подпомага храносмилането и регулира гликемията. Повече хора не са поканени в кухнята. Новата марка на Квебек Mama Shrub (за Biodev Food Company) е в състава-ведет на своите 100% естествени и биологични босиони. Le prêt-à-boire est obtenu à partir d’un «отвийте», soit un syrup acidulé issu d’une maceration de fruit, de sucre et de vinaigre, ici au cidre de pomme, auquel est ajoutée une eu petillante, tout simplement . То е с много ниско съдържание на калории (между 35 и 50 калории на столова), силно и доброто вино е фино. Même fiston, на 7 години, прие четири предложени парфюма: фрамбоаз и лавандула, свежа и розова роза, джинджифил и лайм, памплемус и розова вода. За да разберете как да ги интегрирате във вашите коктейли и да ги вдъхновите с рецепти на уеб сайта.

Мама Храст
Petite boissons 100% естествен и биологичен
$11,19 за пакета от 4 песни, предлагани в плюс точки на продажба, не Provigo, Uniprix и Les Markés Traditions

Изненадващи сосове в бара

СНИМКА FOURNIE PAR THE FOODIE СЕМЕЙСТВО

Готвене на сос барове за готвене Bar to Cook

Готвачи чираци, работещи под налягане или родители на борда, барове със сос за бисквитки Bar to Cook pourraient devenir vos grandes alliées à l’heur du souper. Тази кулинарна иновация е създадена от хранителната компания The Foodie Family е изненадващо. Когато се добави към продукта с украса от шоколадови пръчици, той има вкусен и кисел сос за няколко минути. Продуктите Bar to Cook са добър избор за сосове с кисело тесто и дехидратирани бутилки. Тези блокчета са по същество съставени от дезодорирано какао, есенция на биологичните епоси и акцент върху биологичните бобови растения. В момента се предлагат пет бара: марокански, индийски, провансалски, испански и мексикански текс. Хижата за лодки съдържа много лесна за ядене рецепта. Можете да готвите тайна, паеля или къри като готвач.

Бар за готвене
Готвене на сос барове
$ 32,50 за непокрито съдържание на сортовете цинк, предлагани по препоръка на уебсайта на Bar to Cook

На юг от Moyen-Orient и Северна Африка

СНИМКА FOURNIE PAR AL’FEZ

Идеите за рецепти се предлагат на уебсайта на Al’Fez.

С продуктите на Al’Fez е лесно и бързо да правите пътувания до папулите в Moyen-Orient или в Северна Африка. Британската марка предлага малко пари в Квебек и предлага набор от продукти, вдъхновени от суковете. Маринатите shawarma ou shish taouk са идеални за епични les viandes. Много са добри, без да са прекалено горещи. Al’Fez, c’est aussi des sauces, de la pâte harissa, du tahini et des ensembles de plac d’accompagnement, comme du couscous. Повечето от тези продукти са вегетариански. Добра идея е да смесите фалафел в ливански стил, който приготвя пилешки топки за няколко минути през цялото време, и то без робот за готвене. Moins de vaisselle un soir de semaine, c’est la joie! On aurait toutefois aimé que le mélange contienne moins de sel.

Ал’Фез
Маринади шаурма или шиш таук, сосове, пастет хариса, тахан и комплекти от придружаващи чинии
От $3 до $6, продукти, предлагани от Metro, IGA, Provigo и Walmart

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());