Гарзон от 2 години от развитието на пубертета от гела на сина му

ВАЖНОТО

  • Тестостеронът е андрогенен хормон, присъстващ в големи количества при хората.
  • Тестостероновият гел е написан при мъже с дефицит на хормонална секреция.
  • В Съединените щати, 20 примерни примери в този преглед.

За две години той направи двойника на сина си. Между 12 и 18 месеца цената е над 900 грама мускули на месец. Барнаби Браунсел, малък англичанин на две години, грандиозен на всичко, но който вероятно е по-любознателен от морето, Ерика, които са poles pubiens на когото се препоръчва да има една стотинка, което също е страхотно. “Знам, че това не е нормално”, raconte-t-elle à Вътрешна информация. “Той има важни и важни ерекции и умения и правата му са много нормални..”

Подигравателен тест за тестостерон в кръвта

Ерика Браунсел е решила да се консултира с педиатричен ендокринолог д-р Тони Хълс. Гората кръвно налягане напротив, че детето има такава анормална аномалия на тестостерона, която може да се чуе от възрастния мъж. В същото време е твърде важно да можете да спите: също е близо до дете на 4 или 5 години. Le professionalnel de santé a recommandé différents examens pour identifier la reason de ces taux anormaux: tous ont été écartés. Барнаби не говори за регламент на Конгреса или за източник, който засяга тези сурогатни жлези. “Това е много ефективно, отстъпка за морето. Човекът не знае как да премине.”

Продукт, който може да се постави върху повърхността на зърното

Une hypothese est alors soulevée par l’entourage de l’endocrinologist: l’enfant de deux ans a peut-étre été exposé à un traitement à base de testosterone prescrit à un adulte. Тази писта се потвърждава от детето. “Мечтата ми е да използвам тестостероновия гел преди много години “, изрично Ерика Браунсел. L’home не е с проблеми с тестисите и има призвание да бъде в крак. Този продукт може да компенсира дефицит тестостерон, и точка се нанася в сърцето на месинга или върху обувките. “Останалото е малко тестостерон върху граховото, изрично от д-р. Бенджамин Удока Нвосу, директор на отделението по педиатрична ендокринология в Медицинския център за деца в Коен де Ню Йорк, на Вътрешна информация. Имаме няколко часа след кандидатстването. Членовете на семейството или всички други лица имат контакт с пациента от мъжки пол, който е изложен на риск от пряко излагане.”

Времеви зони

За професионално здравеопазване, ако сте изложени на тестостерон във времето, ще можете да танцувате особено за деца, ще можете да ускорите навлизането си в пубертета. Основните бележки са акнето, полюсите на издателите и на пътниците, както и на органите на възпроизвеждане надизмерни, par rapport à l’âge. Препоръчително е да използвате ганти за нанасяне на тези продукти. За Барнаби продължението трябва да бъде закалено. “Норвежки нива на тестостерон, препоръчвам лекарите, които оцеляха и успяха да се измъкнат от пътя. Depuis, son père a césé d’utiliser ces gels et privilege les testosterone injections, pour ne pas transmettre de produit à son fils. В допълнение към сигналите на souhaite l’opinion sur les risques liés à ces traitements cutanes. Тя е достатъчно любезна да бъде място на опаковката на геловете до ла тестостерони за това, което забеляза за рисковете за децата.