Гарзон от 2 години от развитието на пубертета от гела на сина му

ВАЖНОТО

  • Тестостеронът е андрогенен хормон, присъстващ в големи количества при хората.
  • Тестостероновият гел е написан при мъже с дефицит на хормонална секреция.
  • В Съединените щати, 20 примерни примери в този преглед.

За две години той направи двойника на сина си. Между 12 и 18 месеца цената е над 900 грама мускули на месец. Барнаби Браунсел, дребен англичанин от две години, грандиозен на всичко, но който вероятно е по-любознателен от морето, Ерика, които са poles pubiens на когото се препоръчва да има една стотинка, което също е страхотно. “Знам, че това не е нормално”, raconte-t-elle à Вътрешна информация. “Той има важни и важни ерекции и умения и правата му са много нормални..”

Подигравателен тест за тестостерон в кръвта

Ерика Браунсел е решила да се консултира с педиатричен ендокринолог д-р Тони Хълс. Гората кръвно налягане напротив, че детето има такава анормална аномалия на тестостерона, която може да се целува от един възрастен. Плътността също е много важна за вашето пътуване: тя също е близо до дете на 4 или 5 години. Le professionalnel de santé a recommandé différents examens pour identifier la reason de ces taux anormaux: tous ont été écartés. Барнаби не задуши регламент на Конгреса или бурен такъв, който засягаше сюрреалистичните жлези. “Това е много ефективно, отстъпка за морето. Човекът не знае как да премине.”

Продукт, който може да се постави върху повърхността на зърното

Une hypothese est alors soulevée par l’entourage de l’endocrinologist: l’enfant de deux ans a peut-étre été exposé à un traitement à base de testosterone prescrit à un adulte. Тази писта се потвърждава от детето. “Мечтата ми е да използвам тестостероновия гел преди много години “, изрично Ерика Браунсел. L’home не е с проблеми с тестисите и има призвание да бъде в крак. Този продукт може да компенсира дефицит тестостерон, и точка се нанася в сърцето на месинга или върху обувките. “Останалото е малко тестостерон върху граховото, изрично от д-р. Бенджамин Удока Нвосу, директор на отделението по педиатрична ендокринология в Медицинския център за деца в Коен де Ню Йорк, на Вътрешна информация. Имаме няколко часа след кандидатстването. Членовете на семейството и всички други лица имат контакт с мъжествения пациент и съществува риск от пряко излагане.”

Времеви зони

За професионално здравеопазване, ако сте изложени на тестостерон във времето, ще можете да танцувате особено за деца, ще можете да ускорите навлизането си в пубертета. Основните бележки са акнето, полюсите на издателите и пътеките, и органите на възпроизвеждане надизмерни, par rapport à l’âge. Препоръчително е да използвате ганти за нанасяне на тези продукти. За Барнаби продължението трябва да бъде закалено. “Норвежки нива на тестостерон, препоръчвам лекарите, които оцеляха и успяха да се измъкнат от пътя. Depuis, son père a césé d’utiliser ces gels et privilege les testosterone injections, pour ne pas transmettre de produit à son fils. В допълнение към сигналите на souhaite l’opinion sur les risques liés à ces traitements cutanes. Тя е достатъчно любезна да бъде място на опаковката на геловете до ла тестостерони за това, което забеляза за рисковете за децата.