Големият цирк на Формула 1 се завръща в Монреал

Отстъпление от два часа по график първоначално, първият полет на товарни самолети, Боинг 777 с цветовете на катарската компания, е последният месец след обяд на международното летище Мирабел.

За първия ден на 2019 г. Монреал ще вибрира с темпото на Гран при на Канада, най-важното туристическо събитие в страната.

Като цяло те са много големи носачи, които поддържат транспортирането на внушителния материал exigé във Формула 1. Ако са сред провинциалната дирекция на Баку и е близо до Гран При – Азербайджан, другите du faire escale до Франкфор , Алемагн, Донкастър, Англетер.

Écoutez Félix Séguin à l’émission de Richard Martineau tous les jours en balado oru e direct à 8h45 чрез l’app QUB и сайта qub.ca :

Quatre ont touchedé sol lundi, trois autres vont le faire mardi et le huitième arrivalra mercredi un peu avant midi.

Това пристигане самолетите са за цял живот и оборудването е в апартамента acheminé от камиони по пистата Жил-Вилньов. Chacune des 10 écuries du plateau peut adporter a Montréal prés de 50 tonne d’equipement.


Гран При на Канада

Снимка Мартин Шевалие

Ангажиментът за Гран при на Канада е осезаем в някои дни от първокласното разнообразие от мономеста на пистата на остров Нотр Дам в средата на полунощ.

Това не е единственият етап от Световната купа, който се оспорва в света, повечето от хотелите са отворени за вниманието на ямайската окупация в големия регион на Монреал.

„Искам да спечеля Гран при и да допринеса за връзката на центъра на града, с помощта на Франсоа Дюмонтие в интервюто дневник. Той ще може да вкара гол в точката на Формула 1 публично.

„Инсталирането на инсталацията на добър влак и през цялото време за засилване на посещението, както и на президента и ръководителя на посоката на Гран при на Канада. Спрете почивката [en raison de la pandémie de COVID-19], notre организация да не губят главната. »


Гран При на Канада

Снимка Мартин Шевалие

Това не са единствените аматьори от Квебек, които искат да ремонтират с F1, но и най-известните хора извън провинцията.

„Malgré les imposées aux voyageurs étrangers lors de la mise en vente des billets, a indikué Dumontier, cette clientele a étonnamment augmenté de 3% par rapport à 2019.“

Посочва се също, че около 30% от притежателите на билети (достъп през 2019 г.) са в ръцете на консервативни тапи, които ще бъдат възстановени.


Гран При на Канада

Снимка Мартин Шевалие

Новината беше потвърдена преди потвърждението, но на „Journée portes ouvertes“ aura bel and bien lieu jeudi de 9 h 30 à midi au Circle Gilles-Villeneuve.

Без освежителни напитки, публиката има аура на достъп до линиите, за да види колите и механиците в багажника.

„Вече организирахме една от премиерите, за да организираме тази дейност и да поддържаме тази традиция в тази традиция, Dumontier Rappelé. Mais il fallait d’abord obtenir le feu vert de la Fédération internationale de l’automobile [FIA] количество по отношение на санитарните протоколи, издадени при COVID-19. »

Cette année, les pilotes ne sont pas tenus d’être présents sur le site le jeudi, comme par les années pasées. Ако сте в средата на нищото и по-късно, автографите няма да могат да пропуснат шанса.