една бира до деня на доброто в червата!

On consumme sous toutes ses formes, particulalièrement durant l’été: la Бира може да бъде бяло, кафяво, русо, кехлибарено и без алкохол. Повече обществени проучвания в Списание по селскостопанска и хранителна химия той е концентриран особено върху русите бири и за да покаже, че консумацията на една бира на ден е полезна за здравето! Плюс дял, за здравето на червата: разнообразието от микробиота intestinal serait améliorée grâce à la bière.

Всяка екосистема в нашата вътрешна тръба

Цветът на микроорганизмите: дез бактериидез левуритедез шампиньониparfois aussi des вирус който е заразен. Le чревна микробиота оказват съществена роля върху здравето чрез своето влияние върху храносмилане notam, но и на ле имунна система и неврологични. Освен това разнообразието е страхотно, по-добро от всичко порта : c’est pour cela que la prize d’antibiotiques le détériore, ils tuent une grande partie des bacteries qui peuplent et protégent la чревна флора. Храненето е общ начин за игра на здравословна роля за здравето, не само чрез внасяне на микробиота, която може да се добави към хранителните фибри.

Бирата, quant à elle, е измислена, за да се раздели зърнени храни germées et cuites: c’est ce que l’on appelle les malts. Използвайте оригиналните зърнени храни и метода на готвене, бирата, която води до различни разлики. Кафявите и атмосферни бири от пример, доказали се, че са ценени зърнени храни. Малцът е ensuite mélangé selon divers processus avec des хюблони et surtout, de l’eau. Един от основните етапи на производство е ферментация : левурите са ajtées au mélange malt-houblon-eau, qui vont permettre la transformation des сукрес en газ и в алкохол. През 2019 г. служителят Ерик Класен от университета в Амстердам потвърди, че някои бири са подсилени с чревната микробиота, от les пробиотици обсъждат се и тези, които са контингентни, които оказват влияние върху чревната флора.

Руса бира за един ден, алкохолна или не, диверсификация на чревната микробиота

Този път служителите на Университета в Лисабон са решени да инвестират в ефектите на русата бира върху здравето на мъжете: като цяло 22 мъже в добро здраве при консумирани 33 cl руса бира всеки ден са на четири седмици; pour certains de la безалкохолна бира, за повече от 5% алкохол. Подобно на изследването, «От chantillons на sang et de майки фекалиите са преди този период и след интервенционния период », това, което е позволено на учените да намерят разликата между микробиота и бъдещето на тези седмици. Това е и анализът на ал « секвениране генетика на земятаARNr 16S », Което представлява вид бактериална лична карта и позволява диференциация.

Поклонниците са на другия край на света микробно разнообразие след четири седмици имате потенциална полза за здравето. Ils dent de plus constané que la consommation d’une bière par jour, qu’elle soit alcoolisée ou non, n’a causé aucune augmentation du « poids corporel et la маса голям телесен, а не по съществен начин да модифицира биомаркерите на сърдечната кардиометика », Подробности за проучването.

Тя заключава за положителните ефекти на бирата върху здравето, което приписва на полифенолидез хранителни вещества провенант на малц и хюблон и контенант дез антиоксиданти. Проучването няма ефекта да има малко състояние на мъжете, но екипът ще може да реализира подобно проучване върху голям брой хора, които също ще се срещат с жени. Внимание, изследването с акцент върху това, че алкохолът не играе върху ползите за здравето: бирите без алкохол са за предпочитане, а бирите с алкохол да се консумират с мярка!

Интересувате ли се от това, което искате да прочетете?

.