Електронна цигара: наистина ли е по-малко?

Рисковете са твърде големи, но най-важното е да бъдете много сложни. Електронната цигара може да бъде истинска помощ да се отървете от твърде много тютюн. C’est l’option d’un arrêt en douceur et à son rythme, tout en conservant ses habitudes de fumeurs.

Електронната цигара, добре известна като “безспорната ноциева”, е страхотен танцьор за здравето, тъй като е мнозинството от здравните специалисти.

Aujourd’hui, le prix du packet de cigarettes, élevé et qui ne cesse d’augmenter, devient un argument supplémentaire pour arrêter de fumer. Но електронната цигара revue-elle moins cher que le tabac?

Sauter le pas et commencer à vapoter peut sembler cher au premier abord. Всъщност първоначалната инвестиция може да се направи лесно. Вижте съветите, за да обмислите losque при дебюта цигари електронни и сравнителна, за да може да се изчислят възможните икономии.

Купете една електронна цигара и потребителски стоки

Купуването на електронна цигара е първоначален плюс или по-малко важен. По отношение на качеството, което търсите, мощността, поддръжката и батерията на електронната цигара, цените са много променливи. За много проста електронна цигара, лесна за захранване и малка батерия, цената е 20 €. В замяна, за електронна цигара с изключително пушене, регулируеми опции и футуристичен дизайн, цената може да бъде инсталирана за до 300 евро.

Ако искате да го вземете под внимание, от вас зависи да гледате електронна цигара, това е за дълго време. Всъщност продължителността на живота варира от качество до качество, звук и честота на използване. En moyenne, de la cigarette electronica entrée de gamme à la haute qualité, il faut compter entre 1 à 6 ans de durée de vie.

Следователно първоначалната покупка е малка сума на амортизацията. Извинете, помислете за потребителя на електронни цигари, което е представително за редовните разпоредби. На празно място, ние не искаме да консумираме: електронни течности и устойчивост. Електронна течност, съдържаща 5,40 евро за бутилка от 10 ml. Честотата на подаване на вода зависи от потреблението. За разстоянията е препоръчително да смените всичките 15 до 20 дни. Те струват 2,30 евро на месец.

Изчислете разходите си: електронна цигара срещу тютюн

За да изчислите дали електронната цигара се върти около факта, че цигарата е традиционна, това ще ви струва пари. В този случай е важно да се вземат предвид местообитанията на пушачите и кандидатите за вапотеузата. Вижте оценките, които не са включени в цената на една електронна цигара (твърде променливи и под формата на очила и пчелни пита) и които можете да похарчите за пакет цигари за 10 €.

Fumeur сплав

Консумацията от 5 до 7 цигари на ден представлява между 6 и 9 кутии на месец, на стойност 60 и 90 € в зависимост от всичко. За да сравните месец vapotage, с това количество потребление, сметката има: 2 разстояния по 2,30 € всяка и moin от 3 бутилки електронна течност по 5,40 € за единица, soit 20,80 €. Истинските спестявания за лек пушач, който е приел електронна цигара, се намират между € 39,20 и € 69,20 на месец. Транспониран на Ан, цялата е продажба от € 470.40 до € 830.40.

Fumeur moyen

Консумацията от 10 до 20 цигари на ден представлява между 15 и 30 кутии на месец, само между 150 и 300 € на месец. За този навик на потребление цената е: 2 съпротивления по 2,30 евро и една монета от 7 бутилки е-течност по 5,40 евро за единица, така че 42,40 евро. Истинските спестявания за пушач могат да се намират между € 107,60 и € 257,80 на месец. Транспонирано в анулуса, цялото представяне на спестяванията от € 1,291.20 до € 3,093.60.

Fumeur invétéré

Консумация на повече от 20 цигари на ден, представена от минимум 35 кутии на месец, по-малко от 350 евро на месец. За сравнение, за консумация с електронна цигара, цената е: 3 разстояния от 2,30 евро всяка и 10 бутилки електронна течност до 5,40 евро за брой, на стойност 60,90 евро. Реализираните спестявания за пушач са минимум 289,10 евро на месец. Транспониран в анулуса, целият е минимум 3469,20 евро.