Засадете дървета в земеделски земи в замяна на въглеродни кредити

(Laval) Квебек също така предлага финансиране за проекта „Demain la forêt“, иницииран не само от периферията на Cowboys, но и от засаждането на дървета и създаването на естествени въглеродни полета върху земеделски земи. Практика, която позволява на фермерите да плащат за въглеродни кредити, които вероятно изискват монетизация.

Публикувано тук в 1356

Стефан Блейс
Канадската преса

Научното и геоматично оборудване, което работи с Jérôme Dupras, фрийлансър и басист на Cowboys, търси място за спане в средата на дърветата, за да поддържа здравето на екосистемите и да се бори срещу изменението на климата.

Земеделските земи, оценени на 6,3 милиона хектара, представляват 5% от площта на Квебек, са оборудвани като “възможност” за черешите.

„Ако гледа малко на историята, той има няколко десетилетия, това е зоната на патримониалните територии за земеделски ферми, животновъдни ферми, но той има преобразуване на територията, а също така иска да може да започне по принцип. зърно“, обяснява Жером Дюпрас от La Presse Canadienne.

Зоните в близост до дворовете на водата или крепостите, най-важните селскостопански машини, които могат да се използват за вериги, единствените, които са твърде скалисти, горските парцели, пространствата за пържени картофи в селското стопанство и земеделието, така че е възможно да има са само няколко дървета, които могат да бъдат засадени за улавяне на въглерод и увеличаване на биоразнообразието.

Повечето от членовете на проекта „Demain la forêt” не желаят да планират вноса на този вид вносна дървесина и финансирането от 4,5 милиона служи на справедливостта за черешоберачи и студенти с различни характеристики и различия в интересите и интересите по различни от и изискващи данни.

Но това е достатъчно, за да се увеличи максимално улавянето на въглерода, да бъде вид сол и растителност.

Създайте “екологична книга с рецепти”

„Нашият проект е малко като създаването на книга с рецепти, парче, което не прилича на засаждане на дървета в монокултура. On veut dire à l’agriculteur qui aimerait faire un puits de carbone: voici la meilleure stradégie de verdissement pour maximizer le carbone », explicé Jérôme Dupras.

Той е професор в катедрата по естествени науки на университета в Квебек в Outaouais и изследовател в Института на науките на умерената крепост.

Осигурете приходи от CO2

Фермерът, който отглежда зеленчуци на тези земи, в областите на селското стопанство, няма да може да се занимава със земеделие, той ще положи усилия да улови газирано възстановяване чрез кредитна емисия, за което ще може да продава компании, които заслужават компенсация за проблемите на CO2.

За пилотния проект „Demain la forêt“, който е chapeauté par Jour de la Terre Canada, наброява 300 000 дървета в различните земеделски територии на провинцията.

Съобщението, по искане на министъра на околната среда и Лют, срещу изменението на климата, Беноа Шарет и министърът на земеделието Андре Ламонтан участваха в Лавал, в Крепостта на 50д.

Това е 10 000-годишнината от това творение от различни организации, dont la Fondation des Cowboys fringants en 2015, for souligner les 50 ans de la ville.

Начинанието, което е сметище, в момента е в челните редици на горските екосистеми, папило от папилони, стриди, бурдони, абелии и други опрашващи насекоми, екипа на балдахините, организма, че това е вярно.

Въз основа на пилотния проект министър Шарет посочи, че ще проучи приноса „възможен принос на диверсифицирани решения, базирани на природата, за затихване на обектите на адаптиране към изменението на климата и адаптиране към въздействията и Квебек, и да определи какви практики трябва да бъде предпочитан».

Son collègue André Lamontagne ajouté que le projet «est en parfaite cohérence avec les enterprises du ministère de l’Agriculture, des Pêcheries et de l’Alimentation en matière de lutte contre les changements climatiques, en plus d’être en harmonie avec le Plan дълготрайно земеделие 2020-2030 г., което ще удвои селскостопанските повърхностни предимства на биоразнообразието.

Финансовата помощ, предоставена от плана за нов план за зелена икономика през 2030 г.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());