Защо полицията в Отава премина през Конвоя на свободата?

Как си обяснявате успеха на конвоя за свобода?

Визуално и звучно проучване

Намеренията на организаторите на Конвоя за освобождение на Федералния народноосвободителен съвет не разполагат с тези суми на справедливост в поредица от правомощия преди брюнетката да пристигне, да демонтира изчисленията на отговорните хора, да направи аутопсия на необходимите документи. Курсът и обичаите на подразбиращия се дизайн на шофьор на камион Льо Девоар.

Тези нови артикули винаги са готови да бъдат коментирани от конвоя от poids lourds opposé aux mesures sanitaires a pu réussir à s’enraciner du 28 janvier au 19 fevier 2022 dans la capitale fedérale canadienne. Той блокира маншетите в света. Той провокира оставката на шефа на градската полиция и допринесе за отдела на шефа на официалната опозиция на Канада Ерин О’Тул.

Кризата, за да оправдае оправданието на федералното правителство да се позовава на всички първи fois la Loi sur les mesures d’urgence. Спомагателен политически дебат, за да се определи дали тези мерки в момента са необходими, което в момента е проверка на парламентарна комисия, а също и проучване на общественото мнение. Или причината за тези разнообразни политически поредици е бордът на полицай.

Льо Девоар s’y replonge, на три етапа.

Той може да предположи, че организира манифестация, което е правото на организатора да бъде с властта, която имаме, която е незаконна. […] В момента от полицията в Отава казват, че манифестацията е незаконна, да, незаконна е. Хартата не дефинира изрично значението на свободата на изразяване. Това, което прави Хартата, е в къщата на двойка, trancher des litiges.

Патрик Тайлън, професор по конституционно право в университета Лавал

Ако легитимността на окупацията на Отава не е в ръцете на адмиралтейството на камионите, присъстващи в тази част от политическата класа, това е целта да не се обявява този много маниер, експертно мнение.

Полицията споменава за първи път незаконен характер на разглобяването на 2 февруари, на 6-ия ден от окупацията на центъра-гр. Ръководителят на репетицията в пресконференция, surlendemain. Преди всичко, полицията на Отава не се справя с нарушенията на „afin d’éviter de provoquer des confrontations avec des manifestants“.

Публично проучване, водено от Пол С. Руло, казва, че това трябва да определи мандата за определяне на развитието на конвоите, въздействието на финансирането и дезинформацията, икономическите последици и усилията на полицейските сили и други интервенционисти преди и след декларацията на извънредното положение».

Няма организатор на Конвоя на свободата и тази присъда за трибунал. Други участници, не Стийв Чарланд, Тамара Лич и Патрик Кинг, са отделили време, за да поддържат бариерите пред процесите си за различни обвинения. В момента тези редове са написани, M. King s’y trouvait toujours.

В куриер в Devoir полицейското управление в Отава се въздържа да цитира в момента Convoy of Liberty, който се смяташе за незаконен, „едно от парламентарните разследвания е напразно“.