За тези артикули HP ви предлага парични преводи на преносим избор на компютър

В допълнение към имената на други конструктори на PC portable, HP печели от продадени спойки, за да популяризира най-красивите модели на модели Исус от вашия каталог. Две в едно, геймърски лаптоп или компютър на ниска цена, това е за всички пари.

Ако търсите преносим компютър, за да поправите старата си машина, това фино мляко е идеалният период. По-нататък, les soldes d’été ont debuté et HP ви каним да откриете броя на промоции за различни референции на преносими компютри. Que vous cherchiez une machine pour jouer, travailler ou juste pour votre usage quotidien, vous trouverez sans doute ce qu’il vous faut. Напротив, паричните преводи трябва да бъдат платени в размер на 450 евро. Следвайте ръководството!

Нашата селекция от преносими компютри HP за продадени спойки:

Стойност 200 евро икономичност на PC Gamer HP Victus 16

Ако търсите компютър, който е правилно оборудван за автоматично отстраняване на грешки в астрономически суми, HP Victus не е сигурен какво правите. Със серията Victus HP ни предлага игрални машини, които работят по много ефективна техника, и добавя дизайн навсякъде, в светлината на най-новите геймъри на лаптопи. В резултат на това машина с живот, фина и лека за устройство от неговата категория (по-малко от 2,5 кг).

HP Victus наложи ембарго на Jolie Dalle FHD (1920 на 1080 пиксела) от 16 паунда с коефициент на пречупване от 144 Hz (идеален за течно изживяване), една много добра осветеност и едно 100% покритие sRGB колориметрично пространство. Този компютър също има всички конектори, от които се нуждаете, за да задоволи всичките си материали, с 1 x USB Type-C, 3 x USB Type-A, 1 x порт HDMI 2.1 и 1 x порт RJ-45.

Например HP има възможност да открие две конфигурации в зависимост от:

  • оборудването HP Victus 16 Intel Core i5 11400H (11-то поколение), оборудвано с RTX 3050 (4 Go), 16 RAM и 512 go stock;
  • HP Victus 16 е оборудван с процесор Intel Core i5 11400H (11-то поколение), захранван от GTX 1650 (4Go), 8 Go RAM и 512 Go съхранение.

Тези две машини се възползват от специална хладилна система, която може да се използва, за да предложи оптимална производителност в игра с поток от 5 гласа, а не два вентилатора. Което ограничава ефекта на повърхността и включва заглавията на няколко гурмани.

HP_Victus_16

Sachez enfin que l’achat de ces machines vous permet de bénéficier d’un joli cadeau: HP вие предлагате Total War Warhammer IIIainsi qu’un jeu mystere si vous vous vécidez de craquer avant le 31 juillet.

Durant les soldes d’été, HP предлага разработка на HP Victus 16 pouces équipé d’une RTX 3050 на 949 евро до 1149 евро.

Версията на GTX 1650 е оборудвана със собствена версия предложена на 849 евро на 999 евро и нормално време.

HP Pavilion 14 за 599 евро за 999 евро

Conçu pour, за да предложи оптимално изживяване, което е подходящо за бюрото ou le loisir, HP Pavilion 14 е машина, която може да предложи серия от изходи в живота ви. Да коментирате неговия формат е изключително компактен, който може да ви помогне с всичките ви отговорности. Може да се изчисли и на батерия и последователна автономия, която е на бързото зареждане на HP Fast Charge за всеки ден.

Той също така се възползва от една радост от 14 FHD дефиниции, осветеност от 400 нита и 72% покритие на NTSC гамата, оградена от границите много фино и за предлагане на плавно изживяване и удобно при всякакви обстоятелства. Добавете към цялата аудио система Bang & Olufsen и имате перфектна машина за визията на вашето мултимедийно съдържание.

Условия с техническата техника HP Pavilion 14. Създателят на оборудването на машина с Core i5 1135G7 от 11-то поколение и на 16 RAM go, 512 Xe. Солидна техника, която ви кара да искате да можете да използвате бюро или шезлонг.

HP_Pavilion14

HP Pavilion 14 е продаден за 400 евро при продажба на 999 евро на 599 евро. Това е чудесен избор за студент.

HP ENVY X360 Convert за 1049 евро в 1499 евро

HP ENVY X360 Convert е част от преносим компютър, който е проектиран с повече профили. Благодарение на тактилния екран, който може да се върти на 360 градуса, компютърът може да приеме формата на преносим класически уред, който може да се използва за производство на таблет, способен да произвежда стилус и тактилни действия. Мода за палатка, за да завършите този панел, за да представите работата си или да разгледате филм в пълно спокойствие.

В своите многоточкови тактически възможности, екранът е оборудван с HP ENVY X360 Convert, който е идеален за всичко, което се докосва до графики. Освен това с разделителна способност 1920 на 1080 пиксела, той има OLED дизайн, който се възползва от ярка осветеност и 100% покритие на цветовото пространство DCI-P3. Благодарение на фините граници и страхотните излъчвания на синя светлина, той предлага изживяване на красива работа и изчисляване на дълги периоди.

В средата HP ENVY X360 Convert може да бъде изграден върху Core i7 1165G7 от 11-то поколение, Intel Iris XE GPU и 16 Go RAM. За да завърши този солиден звук, това е SSD от 1 To, идеален за съхранение на обемни проекти, които можете да намерите в интериора.

HP_Envy_X360_Convert

Палмата плюс намалено намаление на HP ENVY X360 Convert с над 450 евро на месец на базовата му цена. Окупацията на плати 1049 евро на цена от 1499 евро.