За iPhone да присъства дълго време преди печалбата на копирната яка

Член на екипа на всички първокласни отклонения на iPhone поради факта, че телефонът винаги е актуален, когато телефонът е напълно свързан с една от най-функционалните функции: копирна машина..

Копирна машина на iPhone 3GS // Източник: Apple

Lorsque Apple представи първата премиера iPhone през 2007 г. светът на смартфоните е ретроспективно променен на jamais. Това е неудобно новодошло за епохата, което е много интересно за някои допълнителни елементи.

Е, след годината, инженерът на Apple, Кен Косиенда, изрично поиска оригиналния смартфон на Apple, който не е интегриран с опцията за копирна яка на текста. Alors qu’on присъства на cette année l ‘iPhone 14les choses étaient bien différentes à l’époque.

Проект, който включва всичко

Кен Косиенда, който е роден през 2001 г. в Apple, е един от най-важните инженери на първия iPhone. Сметката е допълнение към компанията на jamais и времето за плащане за интегриране на функция извън основите.

В допълнение към фактурираната причина, този екип е посветен на създаването на виртуално пиано със система за автоматична корекция, която предлага допълнителни тестове и редица бели заготовки с инженери на Apple за реални корекции.

Екипът на Kocienda ще приложи виртуална сензорна зона плюс голям брой бутони, за да направи възможно пианото. L’iPhone reconnaissac donc les touches que vous vouliez taper même si votre saisie ne touchait pas preciement le bouton à l’écran.

Проблемите с разрешаването и деактивирането на инструменти за разработване

След стартирането на телефона, екипът е окончателно финализиран по въпроса, необходимо е да има определено време, за което функционалността се закрепва от потребителя на крайния потребител.

Инженерът на Apple изрично обясни, че има право да използва опцията за копирна машина, той е в състояние да завърши инвентаризацията на други инструменти за инвентаризация, използвани като лупа от общ текст, като винаги използва инструментите за използване. Поставете курсора в текста.

Това не само засяга зоната на възприятие на потребителите и системата, която трябва да се вземе предвид.

Кривината на пръстите ви кара да мислите, че докосвате екрана по-високо, отколкото сте. Така че докосванията са изкривени, за да се отчете това. Ето защо – и до ден днешен – е трудно да насочвате кранове, когато държите телефона си с главата надолу. pic.twitter.com/xl8YaxvKKu

– Кен Косиенда (@kocienda) 19 юни 2022 г

Un « Докоснете Дневник на историята »(История на движенията на екрана) също помага за прилагането на системната латентност, която може да бъде открита чрез откриване на използването на потребител с отделящ се запис.

Тази история винаги е установено, че автоматично открива позицията на потребителя на милисекундата след последния начин на маниери, към които курсорът reste au bon endroit.

Друг проблем, който екипът на Apple се опитва да разреши, е използването на стилизирани политики за помощни програми в приложения, базирани на зареждащия двигател WebKit de Safari. Всеки път, когато потребителят използва персонализирана политика, той или тя ще публикува малка уеб страница за текста.

Когато текстът не е в процес на редактиране, телефонът има изображение със статично съдържание, което вероятно ще спести процесор, RAM и батерия. Опцията за копирна машина най-накрая ще бъде пусната във версия 3.0 на iPhone OS (aujourd’hui renomme iOS), която пристигна на iPhone 3GS. Функционалността ми е достъпна точно до спот телевизията.

Задържане на YouTubeАбонирайте се за Frandroid

Селон Косиенда, яката за копирна машина не е единствената от най-добрите iPhone. Kelui-ci manquait egalement d’un multitâche mode à причина за липсата на RAM и виртуалните мемоари.

Инженерите също така създадоха система с името “jetsam”, която принуждава iPhone да използва едно приложение, което да се използва, и да може да използва всички други планове за поддържане на проблемите с представянето.

Екипите на Apple са работили по някои от функциите на висулкия ъгъл от известно време, за да се концентрират върху най-важното и да поддържат този iPhone навреме и навреме.


За нас ви каним да изтеглете нашето приложение за Android и iOS. Можете да четете и четете нашите статии, файлове и да гледате най-новите ни видеоклипове в YouTube.