Използване на публични власти Производители на сироп Craig за билков чай

Квебекски сироп производители на ядивен сироп за бъдещето на техните производства. Те настояват министърът да преразгледа своя план за осигуряване на защитата на християните на обществени места.

Публикувано в 21:09 ч

Елиз Фиола

Елиз Фиола
Пресата

Отидете до таблицата до плана, който ще бъде включен в защитата на 24 000 хектара потенциална вода. „Имаме липса на страдащи, които имат визия за дългосрочно развитие“, каза Люк Гуле, президент на продуцентите и производителите на Квебек (PPAQ), в интервю за Пресата.

След асоциацията, Квебек решава да подкрепи cible, той прави жертвения хор, който може да загуби от горите на горската индустрия. Car sur ces terres publiques, l’investrie forestère et l’acericulture convoitent toutes deux les érables. L’une pour son bois, l’autre pour sa sève.

Сухотата на ядивните сиропирани продукти е всичко друго. Върху 400 000 хектара обществени земи до потенциално налични, в момента има 200 000 резервации, запазени за „силни дейности като селското стопанство, в допълнение към бъдещето за 50-те години от мен“.

Имате право да управлявате, да сте отворени към други възможности. Разположен е на 24 000 хектара и се намира на основата на промяната, която е посочена от Фани Линдзи-Фортин, на името на министъра на горите, фауната и парковете.

„Нашата позиция е да имаме динамична банка [d’hectares exploitables], това. Колкото е възможно по-скоро, това е най-доброто време за предлагане на суперфиции на селскостопански продукти, което е едно от увеличаването на търсенето на експлоатация. »

24 000 акра са на разположение на корта при поискване.

Ресурс за затворници

Според Люк Гулет от PPAQ, съжителството на индустрии, което е в основата на решенията, аз съм заобиколен от силата на продуктивния сироп, произвеждащ експлозиви на обществени земи. Единственият в тази област е този, който може да играе ролята на горското стопанство.

Например, има методи за изпълнение, които винаги могат да запазят потенциала на целия свят в сърцето. Чашите са пенсии, за да отговорят на фактите в света, всичко това във формирането на колония от глашатаи, които ще се регенерират. Дървеното купе може да се използва и за други индустрии.

Курсови дискусии

Министърът ще може да поддържа и действащата норма, която ще се определя от тези, които могат да бъдат намерени. Ainsi, an acériculteur ne pourrait pas recolter la sève d’un arbre ayant un specific diamètre. Тази мярка е установена в обекта на практика плюс дължините на пропускливите помощни дървета за регенериране на годишните през годината, каза Фани Линдзи-Фортин.

Този нов стандарт не е добро решение за производителите, които ще бъдат оценени на 1,8 милиона в броя на артикулите, които са рискови за загуба. „За нас, за да окажем влияние, когато сме най-големият финансов служител, каза Люк Гуле. Demain matin, des entreprises vont perdre 25% de leur revenu parce que 25% de leurs entailles ne respectent pas la nouvelle norme. »

PPAQ се обсъжда с министъра в областта на алтернативите, които се предлагат под наем и дълготрайност. Утвърждаването на методите, които трайно влияят върху ефектите от негативните ефекти върху наличието на малки оръжия.

„Повече, отколкото може да направи в репортажите, той е фарът на предразсъдъците и някои от изследванията, които е направил за последиците от дългосрочните методи за предаване на душата, душата на Люк Гуле. Това е дискусия за министъра. »

„Искаме да създадем място за фермерите, искаме да се справяме добре и искаме да създадем партньорство с други ползватели на земя“, каза Фани Линдзи-Фортин.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());