Инвестиционните възможности за Канада

(Снимка: 123RF)

Металургичната индустрия е сравнително зараждаща се и възможностите за инвестиции в Канада са много популярни. Тъй като водещите лидери в сектора са в Съединените щати или в света, някои бизнес фондове на борсата (FNB) canadiens постоянно не са изложени на заглавия на международни заглавия.

Двете по-стари са FNB индикативният за World Horizons (MTAV, $17,83) и FNB Metavers Evolve (MESH, $6,33). Още два са начело на списъка на канадските пазари, включително FNB индикативната Fidelity Metavers total (FMTV, $10,27) и FNB Metavers CI Galaxy (CMVX, $20,00).

„Инвестирайте в канадски FNB за металургични цели, за да инвестирате в конвертиране на чуждестранна валута и да опростите голямото производство на западни декларации“, каза Кейтлин Томсън, вицепрезидент по разработването на продукти в Evolve.

Развивайте est d’aileurs le seul émetteur à avoir opté pour la gestion active de son FNB destiné au métavers, alors que les trois autres replicent le rendement d’un indice de reférence.

„Nou croyons que le métavers est un concept encore trop nouveau pour que nous puisions nous fier à un indice, qui peut placer des entreprises dans de mauvaises catégories“, dit-elle. FNB d’Evolve предлага панел от 28 заглавия на компании с голяма капитализация, въз основа на произхода на Съединените щати (75,6%) и Китай (13,5%).

Selon elle, les entreprises doivent être divisées en trois catégories: celles qui creen des des des environnements virtual, comme Meta Platforms (META, 195,65 $ US), Microsoft (MSFT, 272,50 $ US), Roblox (RBLX, 31, 44 $ US) и Activision Blizzard (ATVI, $ 78,03 US), които са логични за създаване на логически инструменти за създаване на цели, включително Autodesk (ADSK, $ 207,17 US) и Unity Software (U, 44,32 $ US) и цели, които съдържат материал за използване на виртуална реалност и разширена реалност, други категории мета платформи се преглеждат.

Кейтлин Томсън изрично каза, че е избрал компании, които са в състояние да създават метафори.

В Horizons е възможно да преминете пасивно управление на базата на индекса Solactive Global Metaverse, който има 50 компании с максимално тегло от 5% на титър и автоматично ребалансиране в края на триместъра.

„Показва търсене на глобална експозиция и ще открие световните лидери и демоните в сектора на електромери до автоматична оценка. В момента имаме голяма експозиция към американския пазар (78,1%). Ако намерите лидери, ще инвестирате. Dans deux ou trois ans, le portrait pourrait changer », изрично Мари-Шантал Лозон, вицепрезидент на развитието на Horizons Canada.

Това е най-близкото нещо до Horizons Cible, като целите са FNB, инвеститори, които са били в дългосрочен план и могат да толерират волатилността, присъща на фондовите пазари. „Nous ciblons плюс причастие ceux qui croient que le métavers bouleversera la technologie dans nos vies quotidiennes“, dit-elle.

FNB на CI Galaxy възпроизвежда доходността на индикацията на Alerian Galaxy Immersive Digital Worlds, покрита в канадски долари, alors que celui de Fidelity souhaite calquer l’indice Fidelity Canada Metavers общо. Последните две са твърде много, за да покрият цялата информация за избора на заглавие.

Тема за потенциална сила, още…

„Целите са макроикономически предмет, който ще определи човешкото взаимодействие с Интернет в бъдеще. Това е името на тази инвестиция, но остава да бъде спасена и да може да се включи феноменът на декларирането“, каза стратегът и старши икономист на IA Financial Group Себастиен Макмеън.

Колкото е възможно по-скоро, вие ще можете да еволюирате от мързеливи и постоянни до факта, че това приложение е много популярно и комерсиализирано и включва използваните за приготвянето му сотирани. „Сувенири от пускането на Apple iPhone (AAPL, $148,80 САЩ) през 2007 г. Това са приложения като Angry Birds, които не могат да се отърват от търсенето, поради което искат да играят добре.“ Събитието и откриването на приложение от вида в метаверите и това на склонението », esttime-t-il.

Известно е, че Sébastien McMahon е индустрията, която разнообразява парада, света на имиграцията, без да пренебрегва модната индустрия. Il a d’avis qu’il existe un marché for les mondes virtuels où il sera, par exemple, possible de se créer un avatar et de payer pour avoir des vêtements griffés virtuels spéciaux.

Кейтлин Томсън е равностоен играч във видео индустрията, композитор на големи артисти, който има технологията да изгради потенциала на индустриалните булеварди, като: „В този момент, в хода на историята, черните дробове са черните дробове на книги. Но какво ще стане с тези последните, за да построят кутия за виртуална реалност за транспортиране на различни неща за посещение, например, пирамидите на Египет? Опит в клас, който е много различен », illustre-t-elle.

Тя също така пише, че технологията е необходима, за да революционизира не само начина на четене на концерти онлайн, но и посещението на виртуални къщи.

ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ
Посетителите искат да допринесат за създаването на цели

Себастиен Макмахон, главен готвач и старши икономист, iA Finanpe Group (Снимка: courtoisie)

„Това е много добре. Той не инвестира в целта на гола. On investit dans des entreprises qui contret à cree le metavers ou qui seront bien positionnées quand il viendra. Но най-интересната част от кривата не съществува.”

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’//connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

fbq(‘init’, ‘1802611106632565’);
fbq(‘track’, “PageView”);fbq(‘track’, “ViewContent”);(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/fr_FR/all.js#xfbml=1&appId=129224193866475”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’)); .