Инфлация: Квебекците плащат цяло състояние, било то министър Жирар

Нов обект за финансова помощ, който представлява интерес за гражданите, е изключително изключителен, но е и рекорд за инфлация през май. Министър Ерик Жирар, с името му в таблицата на мненията, признава, че хората в Квебек са твърде впечатлени.

• Прочетете също: Инфлацията от 7,7% в Канада е регистрирана през 1983 г

• Прочетете също: Рецесията определено е възможна, според покровителя на Фед

Le coyut de la vie continue de grimper au Canada. Инфлация в размер на 7,7% през май, плюс най-високия годишен темп, наблюдаван от януари 1983 г.

Le Ministre des Finances est conscient que la hausse du prix du panier d’epicerie et de l’essence affecte les Quebécois. Et sommet n’est peut-étre pas encore atteint. „Искам да бъда повече от млад мъж“, каза той.


Министърът на финансите Ерик Жирар

Фотоархив Стивънс Леблан

Министърът на финансите Ерик Жирар

Те могат да предложат друга авторска финансова помощ на гражданите след изборите. Pas question, toutefois, d’une autre aide speciale durant l’été. Ерик Жирар каза, че котировките за най-добър интерес са били сума от $200 до $275 през януари. Без да говорите за $500, вие ще получите мнозинство от Квебек в последното обявяване на отмъщение.

Резултати от търсенето Публикувани в страници du дневник revelait qu’une baisse d’impôt apparaît comme la mesure la plus populaire chez les citoyens pour faire face à l’inflation. Либералите на Доминика Англад са на прага на изборен процес, който ще се приложи за финансовата 2022 година.

Министър Жирар присъства на публикуването на предизборния доклад за състоянието на публичните финанси преди началото. Но не е изненадващо резултатите от чашата на сондата.

«Квебекците обръщат много внимание, не само в сравнение с Онтарио, и той има склонност да вярва, че те са Квебек, които имат най-добрите пари, за да плащат повече от най-добрите, повече, всички пропорции на охраната, c’est vraiment l ‘ensemble des Québécois qui paient trop d’impôts », at-il dit.

От басейните на импотентността

Ако е готвач, възможна база от импулси няма да бъде приложена към него.

„Суринфлация на годишнината от 2022 г., той има заем от 500 долара през април и декември и има чек, за да се състезава в сърфлацията. При планиране на потреблението за 2022 г. квебекците ще бъдат компенсирани. През последните години той не изключваше басите на импотентността“, каза Франсоа Лего за преминаването към La Baie.

Премиерът винаги е в настроение да бъде благоразумен с басите на импотентността в настоящия контекст. „Това е много добре. Трябва да помоля за чек, моля [les] gens choisir »à quoi servira cette somme, at-il insisté.

– Със сътрудничеството на Мартин Лавоа

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2&appId=452833365068139&autoLogAppEvents=1″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));