Канадско първенство Льо КФ Монреал е елиминиран и унижен от ФК Торонто

CF Montreal е на червено в канадския мегаполис. ФК Ле Торонто отбеляза 4-0 на BMO Field в полуфиналите на канадското първенство.

Мис ден в 2235

Жан-Франсоа Теотонио

Жан-Франсоа Теотонио
Пресата

„Той докосна фонда“, коментира Алистър Джонстън след срещата.

Ayo Akinola е белязана от двойно, alors que les Torontois ont réellement explosé en deuxième mi-temps avec trois filets.

СНИМКА НИК ТУРЧИАРО, USA TODAY SPORTS

Айо Акинола (20) знаменитост със своите колеги е само вписана в първата половина.

Това е Sonn donc le glas du parcours des Montréalais, шампиони в титлата, dans l’édition 2022 de cette състезание.

Джонстън каза, че крайната оценка „не отразявайте всичко, което трябва да направите“ на фона на срещата. Направен е изводът обаче, че представянето на сиенците „не минава по този начин, като офанзивен, дефанзивен”.

„Той ще живее с това и ще се свърже. »

Уилфрид Нанси има лекция.

СНИМКА KEVIN SOUSA, USA TODAY SPORTS

Уилфрид Нанси, треньор-готвач на CF Montreal

На признаци на лоши обувки. Той е по-агресивен. Не е нормално обувките да са маркирани като.

Уилфрид Нанси, треньор-готвач на CF Montreal

Липса на възможност

Монреал не е печеливш на TFC, който иска да организира първите мигновени премиери за първи път. Тези два най-добри случая преди файла се продават от Самюел Пиет на повърхността на повърхността (3д20д).

До апартамента Торонто ретровира сина привлекателност. Той атакува филето Джеймс Пантемис с плюс апломб и, surtout, de réussite. Той форсира защитата, която може да се играе през цялото време, в крайна сметка.

Jusqu’à ce que la digue lâche finalement. À la 40дAyo Akinola беше сервиран на повърхността след бърз монтиране с Luca Petrasso и Jesús Jiménez, и енфилира амбушюра за първия мач.

„Приятно ми е първият път, Нанси. Avant le but, he n’etait pas trop mal. По повод нашите поводи липсват финанси. »

Червена експлозия

Монреалски видове жилетки с енергия за втори период. Кей Камара и Ахмед Хамди идват на помощ съответно Зорхан Басонг и Матийо Шоиниер. Et on pensait que les choix de l’entraîneur-chef allaient porter leurs fruits… jusqu’à ce qu’Akinola récidive.

Атакуващият канадец печели от другите отбранителни сили на Монреалската бригада на 54д и направете изстрел на входа на лодката. Камачо, единственият след хлъзгав наклон, не вярва, че може да ги намери.

„Обувките са страхотни, те са Aquinola, най-добрите след мача. Той не ми вярва. »

Монреал отговаря положително на това deuxième, но повече n’a jamais pu violer la cage de Quentin Westberg. Пирея, Торонто в Троицата (Хименес, 75д) след друг cafouillage aux remparts. Пантомимата трака без да се отдели, Камачо не иска да сортира балона malgré une tentative de scorpion и балонът traversait la ligne.

„Нашият преход е поразителен в отбрана на мястото на Джонстън. И с наша помощ, в крайна сметка. On cherchait trop à remonter la pente, et ça a laissé nos arrières à découvert. »

„Това е много добре. Peu importe contre qui on joue, surtout sur la route, si on tire de l’arrière 3-0, c’est une montagne difficile à gravir. Lorsque le troisième est entré, on était un peu sous le choc. »

Pantemis «voué à l’échec»

Мъжете на Боб Брадли успяха да се възползват от възможността да прекарат четвърт час плюс закъснение. Алехандро Посуело lobait le ballon devant le but à la 78д.

Жалко ми е за нашия пазител и за нашите партизани. На les a mis dans une position difficile. Най-накрая Джеймс получи папката, той влезе във крепостта и от лявата страна. […] Той е малко voué за l’échec.

Алистър Джонстън

Последователна поредица от задължителни мачове, Нанси реши да направи голяма ротация в своето състояние. Ainsi, Jojea Kwizera получава първо място за атака, Зорхан Басонг пренасочва място в кулоар гош и Робърт Торкелсон е избран за пълната защита на корпуса, нотацията. Отборът също трябва да композира с думите на Джордже Михайлович и Камал Милър още седмици.

Джонстън има ли възможността да избере селекционер или редовен играч, който да регулира съпернически мач?

„Тази група е повече от талантлива и е основател на основателя, който е в бурята на ротацията, каза той. […] Липсва му известна интензивност и този негов инстинкт не го прави в мач между съперници. »

Този гол е четвърт от шест мача за CF Montreal, всички мачове на конфедерацията. Той няма да участва в Шампионската лига през 2023 г., която ще бъде в първия ранг на конференцията през 2022 г., или в отчета на MLS Coupe.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());