Консервативните депутати се срещат с организаторите на конвоя

Джеймс Топ, стар боец, който тръгва към Канада, за да протестира срещу задълженията на настоящите ваксини, don’t terminer son voyage le 30 juin. Но си струва да посетите Отава, за да участвате в срещите.

Районът е пар Пол Александърбивш функционер от администрацията на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, и Том Марацо, стар военен офицер, който, профилът му е LinkedIn, да служи в канадските въоръжени сили в продължение на 25 години. Такъв е и случаят с шанса на последните онтариенски селекции под знамето на партията Онтарио, но тя няма интерес от 3,8% от гласовете.

Даниел Булфордкойто подпомагаше координирането на конвоите на камиони, тази година присъства в срещите на пазара.

Даниел Булфорд, стар агент на GRC, е ръководител на охраната на конвоя (архив).

Снимка: Radio Canada / Frédéric Pepin

Lors des reunions qui se sont deroulées dans un edifice parlementaire, М. Александър a dit aux deputes que la Пандемията от COVID-19 е закъсняла и да критикувам това, което е привлекателно излишък на държавна власт.

Пол Александър до самия край на задържането за синтеза на 24 май в училище в Увалде, Тексас, което има 21 смъртни случая: 19 деца и двама учители.

Джеймс Топ да декларира пред консервативните депутати, че определен брой групи са се образували по време на конвоя от камиони от групата за прегрупиране, аниме на продължаване на протеста.

Le problème n’est plus tant les obligations vaccinales, mais bien leur insatisfaction à l’égard du gövernement fédéral. Този в лисицата dans ce pays que je n’ai jamais vu ou experimenter auparavantat-il dit.

Фактът се проявява в удовлетворението от възможността да се срещне с авторитета на депутатите от преминаването им през националната столица. Те са в час за зареждане. […] Те присъстват тук и нямат любезност.

Не екстремистите, споменете депутата от Саскачеван

Parmi la vingtaine de MP Консервативни депутати, относно retrouve la kandidat à la посока Леслин Луис, Уорън Стайнли, Джон Барлоу, Райън Уилямс, Дийн Алисън et Арнолд Вирсен.

Присъства Леслин Люис, която участва във втория курс на консервационни работи за две години (архиви).

Снимка: The Canadian Press / Adrian Wyld

Друг, Саскачеван Джеръми Пацърна циркулярната служба на Кипарис Хилс — пасищаофертата е ваш избор Джеймс Топ и в ансамбъла на неговата група, потвърждавайки, че това е послание, което се предпочита, като го улеснява.

Това са обикновени цитати, които са за загриженост. По такъв начин, че да не сме на разположение на цитатите на моите цитати, но не трябва да работим върху нашата работаat-il изрично в интервю à CBC.

Насърчавайте всички депутати, които са тяхна политическа опора, да могат да се научат и да влязат в гласовете на хората като този, те имат послание, че ние ще можем и ще можем да го направим. .

Той ми помогна да се запозная с всички, които искат да се срещнат с мен и да намерят заниманиеточно равен на групата на М. Горна част не на екстремистки възгледи.

От друга страна, Джим Уотсън, кметът на Отава, каза, че би искал да има пресконференция около месеца, за да обсъдим първо протестното движение 1ер juillet, jour de la fete du Canada.

С информация от Дейвид Фрейзър, CBC