Майк Уорд е едно от най-клеветническите намерения за майката на Джереми Габриел

Пиеса на Cour du Quebec след клеветата, предназначена от Силви Габриел срещу хумориста, в запор с благословия, който се проведе през 2010 и 2013 г. в случая на Джереми Габриел, който е юношески певец с увреждания.

Освен че иска 84 600 долара за обезщетение на Майк Уорд, той твърди, че благословията, която е направил в ръцете на Джеръми Гейбриъл, се дължи на важен предразсъдък.

Juge Manon Gaudreault е на път за последния 30 май. Тя успя да намери повод да намери място в клеветата на миналото – но аз трябва да следя през цялото време, че тази афера ще се случи пред други съдебни инстанции.

Juge Gaudreault rejette toutefois au passage l’affirmation de l’humoriste selon laquelle la poursuite de Mme Gabriel constituait un abus de procédures et un recours excesif au système judiciaire.

Решението на юг представлява последния етап от дълга съдебна сага между семейството на Габриел и Майк Уорд, сага, която се основава на Върховния съд.

С решение на трима партии (петма срещу четирима), плюс върховния съд на страната и статуята през октомври м.г. трибуналът на Квебек за правото на лицето от Квебек няма компетентност да постановява решение върху платото на дискриминацията, депозирано от г-н Габриел, puisqu’il s’agissait plutôt d’une affair of клевета.

Джереми Габриел е участник в синдрома на Трейчър-Колинз, вроден млад герой, характеризиращ се с деформации на кожата и лицето. Selon la Cour suprême, les propos tenus par l’humoriste au sujet de Jérémy Gabriel lors d’un spectacle il ya quelques années ne repondaient pas au critère de discrimination invoqué par les requérants.

Lorsque Mike Ward, за да предизвика Jérémy Gabriel във вашите очила, юношата е певец с добри познания, което е собственост на Céline Dion et al. на папа Беноа XVI във Ватикана.

През 2016 г. Трибуналът за правата на личността на Квебек откри етажна собственост Mike Ward да спечели 35 000 долара на Джереми Габриел et 7000 $ à sa mère en dommages moraux et punitifs, jugeant qu’ils avaient tous deux été жертви на дискриминация. Апелативният съд установи, че присъдата и присъдата от 35 000 долара са били добавени към младежа, но той е отменил местожителството, което трябва да се вярва в морето.

Аферата се основава на Върховния съд, който се противопоставя на художественото изражение под формата на сатирична черна комедия, за да защити достойнството на личността. Le plus haut tribunal du pays a conclu que le chanteur et sa mère avaient choisi la mauvaise instance – le Tribunal des droits de la personne – pour intenter leur poursuite, puisqu’il ne s’agissait pas d’une affair de verification на класации, повече на клевета.

Подобно на морето, Джереми Габриел депозира в Courier върху заговор за клевета срещу Майк Уорд; реклама на стойност $288 000. Адвокатът на хумориста Джулиъс Грей посочи, че ще бъде изпратен в трибунала, за да отхвърли този въпрос по време на аудиенция на 29 юни. Grey plaidera qu’il s’agit encore d’un abus de procédures.