Монреал | Основен център за разпространение на алкохол безплатно

Премиерната програма за управление на алкохола за последен път отваряте вратите си в Монреал. Спешно решение, което ограничава ефектите от севръзката в полза на социалната реинтеграция на маршрутите.

Публикувано в 0:00 часа

Винсент Марселин

Винсент Марселин
Пресата

Плод от сътрудничеството между CIUSSS du Center-Sud-de-l’Ile-de-Montreal и Old Brewery Mission, центърът е официално отворен до април. След а мокър подслон в Торонто и пилотен проект в старата Royal Victoria Hospital, той има основната програма за управление на Alcoal в Монреал.

„Засега получихме тази увертюра“, каза Илейн Полфлит, координатор на персонала на CIUSSS, на срещата на един посетител от левицата.

Разполага с максимален капацитет 30 места, центърът за настаняване предлага център за медицинско и психосоциално здравеопазване по проект с хронична алкохолна зависимост. В пакета от поредица от медицински оценки пристига нова новост, която осигурява доза алкохол, адаптирана към ситуацията.

„Идеята е хората да се чувстват комфортно, за да не бъдат опиянени от опиянение“, каза Емилия Фортие, директор на службите за спешна помощ в Old Brewery Mission.

“стабилизирайте потреблението”

В допълнение към дозировката на масата, потребителите ще могат да сервират бирите на редовни интервали. Интервенционните интервенции доведоха до риск от интоксикация и коригираха препоръчаните дози.

Нашият обект не се контролира от 100% потребление. Човекът, който знае повече за ситуацията, това е използването на телефона.

Емилия Фортие, директор на службите за спешна помощ в Old Brewery Mission

Снимка Ален Робърдж, LA PRESS

Премиерна програма за управление на Alcool в Монреал, създаването на сградата на Старата пивоварна мисия

Освен това приоритет е да се “стабилизира консумацията” във вътрешността на стените на центъра, да се избегнат всички проблеми с консумацията на алкохол в страната. „Това е много добре. Това са родовете, които имат купол на мозъчни конвулсии, които са в гроб, които са в болницата плюс още хора, които трябва да свикнат с всички адаптирани услуги. »

Центърът на конституцията предоставя преходно решение за хора, които нямат нужда да избягват програми за детоксикация.

“Les etudes faites sur la montrent que, parfois, l’addiction est tellement forte qu’il n’est pas viable de leur demander de se priver”, souligné Elaine Polfilt. „Тук окуражаваме, ние знаем, че няма балади между улицата и службите за спешна помощ“, каза Емилия Фортие.

Намесата на намесените лица е, че довършителите ще могат да намалят консумацията си. Ходът на събитията се основава на много прогресивен начин, който взема предвид парковете от хора.

Снимка Ален Робърдж, LA PRESS

Dortoir е посветен на бенефициентите на програмата Wet Shelter.

Положителен ефект върху здравето на Sans-Abri

Selon Émilie Fortier, този метод за придружаване на пристанището на плодовете. Дирекцията за спешна помощ в Mission Old Brewery разполага с набор от пайети по физика за пътуващи хора, но това е елемент от нецензурни думи, промени в способността им да консумират алкохол.

„Avant, вашата ежедневна история е мотивирана от търсенето на потребление. Ici, la consommation est tranquillisée », at-elle explicé.

Constat се споделя от Стефан Лапоант, 49-годишен, който е член на програмата от дълго време.

Снимка Ален Робърдж, LA PRESS

Sylvain Lapointe в дискусия с доклад от CIUSSS du Center-Sud-de-l’Ile-de-Montéal

Je me sens mieux dans ma peau, car j’ai diminué smatérablement ma consommation d’alcool.

Стефан Лапоант, член на програмата от миналата седмица

S’il admet avoir consommé dans les premiers temp à l’exterieur du centre, le program v très vite eu des effets positifs sur sa sante mentale, atténuant l’anxiété dont il souffrait auparavant.

Той също така реши да мисли, че има проблеми с алкохола: Là, je commence à retrouver mes esprits. »

Reconnaissant qu’il ne pourra pas «arrêter d’un coup sec», M. Lapointe espère poursuivre dans cette voie pour retrouver un emploi et vaincre un alcoolisme qu’il combat depuis 15 ans. „Quinze ans de perdus“, at-il souligné.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());