Нищо не омаловажава дизайна, превъзхождащ неговия първокласен смартфон

Нищо, което да направи сензация в разработването на дизайна на първия ви смартфон, телефон (1). Благодарение на една прозрачна, всички компоненти и можете да ги видите, те са видими.

Нищо, новата марка на стартиране на Carl Pei, можете да видите музиката върху дизайна на първия си смартфон, телефона (1). Пред презентационната конференция, публично дружество снимка на телефона в Instagram.

Fidèle à ses habitudes, Nothing a longuement teasé le design de son premier smartphone avant la publication de la photo complète. Печатът на дъската публикува снимки в сцената на перкусии. На изображенията се виждат изображенията на кайсиевите дървета. В апартамента се проведе онлайн видео от събитията от конференцията. На y aperçoit brièvement на смартфона.

Един прозрачен за нищо Телефон (1)

Както първо, Nothing Phone 1 представлява прозрачен дизайн des Nothing ear (1), les ecouteurs sans fil на марката. Лицето вече е отпред вътрешни компоненти вашия смартфон. В прозрачната кутия се виждат vis, бобината на чашата dédiée за презареждане без fil и двойната копирна машина.

LED светлини те са фиксирани от намотката. Той каза, че светодиодът светва за приемане на обжалване или съобщение. В това видео той е собственик на Akis Evangelidis, маркетинг директор и съосновател на марката, с основния телефон. Malgré le flou appliqué, on distinngue la present d’un cercle lumineux sur le dos.

Този дизайн е изненадващ, за да не кажа нищо се отличава от конкуренцията. В горната част на смартфоните с Android всички компоненти са затворени с непрозрачна обувка. Съществуващата компания разполага с няколко мобилни телефона с прозрачни прозорци на пазара.

Между другото, Xiaomi пусна няколко версии на версията „Explorer Edition“ на своите телефони Mi, като Mi 9 и Mi 10, с прозрачно лице. За подобряване на размера китайската марка има място за стикери и фалшиви компоненти с кокосово масло.

Противоречивост на Xiaomi, нищо с пред възможните компоненти които хранят смартфона. Интервюиран пар списание WallpaperТом Хауърд, отговорен за дизайна на марката, потвърждава, че Нищо наистина не иска да „направи останалата част от интериора“.

Това е представител на надеждна компания, Хауърд. „Това са компонентите, които крайният потребител обикновено не трябва да прави, можете само да прегледате сглобяването на процеса на производство в резултат на записа“, изрично отговорен за дизайна. Единственото нещо, което концепцията за сглобяване е пъзел.

Официално представяне на 12 юли 2022 г

Кот техническа характеристика, телефонът Nothing (1) се възстановява без сканиране от 6,55 места за Full HD с 90 Hz. Най-добрите таблети се предлагат и в присъствието на Qualcomm Sopdragon 778G SoC, оборудван с 8 Go RAM, фотоустройство с основен 50-мегапикселов обектив и 4500 mAh батерия.

Смартфонът работи Нищо OS, разработката за Android, разработена от марката. за памет, Нищо не е представено на смартфона от 12 юли в 17 часа.

Източник:

Нищо