Новините за развитието на mycobacterium tuberculosis могат да бъдат разработени за резистентност към антибиотици, за да имат последици за развитието на лечения плюс ефекти срещу инфекции

Selon une etud publiée aujourd’hui dans eLife.

Що се отнася до другите екземпляри от бактерии, Mycobacterium tuberculosis (М. туберкулоза) е способен на предишни структури от сложни апелативни биофилми, които са пропускливи за клетъчни бактерии, устойчиви на стресови фактори, които причиняват антибиотици и имунни клетки. За това проучване изследователският екип ще може да еволюира популацията М. туберкулоза в лабораторията и да открие какво може да се случи с бившите биофилми в редица мутации в генетични региони, които провокират допълнителни промени в света. Тези резултати трябва да бъдат последвани от разработването на антибиотици върху биофилмната култура.

В такъв случай, че две причини за заболявания, дължащи се на инфекциозни заболявания в света, туберкулозата е голяма промяна за общественото здраве и има спешна нужда от нови стратегии за диагностициране, лечение и контрол на инфекцията.

„Болестта на туберкулозата остава дифузна инфекция за лечение на способността на бактериите да се задържат при антибиотично и имунно налягане и да придобият нови резистентности към лекарства“, каза Мадисън Йънгблом, завършил студент на директора. Кейтлин Пеперъл, Университет на Уисконсин-Медисън , Съединени щати, и съпремиер автор на изследването на Трейси Смит, Нюйоркски център за геноми, Ню Йорк, САЩ. „За повече лечение и контрол на туберкулозата трябва да разберем източниците на устойчивостта на бактерията и да идентифицираме нейните уязвимости. Nou voulions en savoir plus sur la façon dont elle est capable de bivši des biofilms en découvrant les génes et les regions genetikiques impliquées dans la croissance du biofilm, ainsi que comme la façon dont la bacterie repegon evolue en. »

За да направите това, използвайте експерименталната еволюция на М. туберкулоза – инструмент, способен да извлече силите и уязвимостите на бактерията, която провежда информация, свързана с основните процеси, които ръководят нейната адаптация. Разви се шест пъти М. туберкулоза търсене на селективен натиск за разработване на форма на биофилм. На редовни интервали биофилмът ще се снима и той ще се определя от критерия: повърхността ще покрие биофилма, ще атакува и кроасана върху тортите за багажника, резачката за биофилм и непрекъснатостта на кроасана (чрез доклад за прекъснат плаки).

Работят усилено, за да осъзнаят, че все още са способни да се адаптират бързо към натиска на околната среда, с разпъването на биофилм плюс музика и нещо плюс здраво. Генетични региони, които са мутирали в хода на опита, провокирайки този живот на биофилм, това е принципът на регулаторите, които regX3, phoP, embR и Rv2488c. „Тези регулатори контролират активността на генните гени, което означава, че една мутация може да провокира редица промени за един ден“, каза Йънгблом. „Това е ефективен процес, който наблюдавахме, изследвахме различните характеристики на бактериите, които са цел на целулозата и най-важната от кризи. »

На всичкото отгоре екипът намери възможността да наследи генетично родителското имущество на М. туберкулоза Имам влияние върху кризата на биофилмите. Cela означава, че взаимодействията между генетичните фактори играят важна роля в адаптацията на М. туберкулоза към променящата се среда.

„Бактериите са податливи да се развиват под формата на биофилми в редица контексти и да усложняват човешки инфекции и други заболявания, както и колонизирането на естествена и естествена среда“, каза Кейтлин Пеперъл, директор на Университета на Уисконсин-Медисън. . „В медицински контекст придобиването на благодат е важно за нас, за да използваме, за да изследваме потенциални антибиотици, които са по-добри от тези, които могат да привлекат бактерии, които развиват тази фаза. за да помогне за разширяване и опростяване на текущите стратегии за лечение. »

Източник на историята:

Материали четири двойки eVie. Забележка: Съдържанието може да бъде променено за стил и дължина.