нови препоръки за пътуващите

Съобщението! Окупацията на френския народ да пътува. Както всяка година, Общественият съвет на Франция публикува последните препоръки за пътуващите в рамките на специален номер. Препоръките са добри за запазване здравето на другите хора.

препоръки за пътуване

Препоръките за пътници версия 2022

Участвайте в феерия за празниците по време на френския сватбен сезон. Но, за да ви помогна да пътувате и да се насладите, моля препоръки sanitaires са неоконтурни и еволюционни chaque année във функция на contextes sanitaires des pays. В гората препоръки за пътуване de Santé Publique France, са балажи плюс 25 болести за географско покритие на около 175 държави.

Първи доклад за развитие до 2021 г., противоречащи на договор санитарни съоръжения Covid-19. Като продължение на веригите – parfois activement – в страните на страната е наложително да се разсъждават върху модалностите на околната среда в страните:

 • Възможност за колесник за пътници. En effet, somes pays peuvent fermer leurs frontières aux vacanciers;
 • Схемата за ваксинация е задължителна (френската схема за ваксини не е приложима);
 • Представяне на антигенен тест или PCR за по-малко от 48 или 72 часа.

Плюс 25 младежи в класната стая в 175 страни

Други млади хора, които са под засилено наблюдение и неадекватни предпазни мерки:

 • Списъкът на страните, изложени на риск от японска жълтеница с помощта на Папуази-Нувел Гвинея. Възможна е превантивна ваксинация);
 • Ла млад млад : наличието на нови зони с риск от замърсяване, тези дестинации не изискват ваксинация пред отделението (внимание за ваксинацията срещу младия мъж трябва да се обърне в специализиран център за ваксинация);
 • Ла туберкулоза : de nouveaux pays présentent une forte incidence de la maladie et néscessitent une surveillance specificière en cas de pensômes évocateurs pendant ou au retour du voyage.

Загрижен ле палудизъм, епидемиологичните данни разкриха нарастване на заболеваемостта в света и смъртността, оставена на това младо предаване от мост. Френските къщи на палудизма, в замяна на пътуване, са елемент на уголемяване. На практика санитарните власти са получили повече от 2000 през 2021 г. Според експерти тази тенденция се основава на дейностите на лютнята срещу палудизма срещу пандемията Pavid-19. Профилактиката срещу палудизъм е приоритет за защитниците на пътуващите, които отиват на ваканция в ендемична зона. Фактът, че хлорохинът е изоставен, е изоставен, което се дължи на благоприятна рискова полза.

Подходящи препоръки за сериозно пътуване

За отмъщение, импрегнирането на храна с инсектицид, пропусклив, не се препоръчва за общото население. Cela est du поради токсичността на това вещество за здравето и околната среда. Seouls les réfugiés ou les militaires, qui n’ont pas accès à des impugéires impregnées, sont incités à recourir à cette tehnika de lutte contre les maladies vectorielles transmises par les mustiques.

Освен това френският обществен съвет наскоро актуализира своите препоръки:

 • Le mal aigu des montagnes;
 • Слънчева експозиция;
 • Le mal des transports ;
 • Тромбоемболична болест;
 • Предотвратяване на “jet lag”.

Avant tout voyage, il est conseillé de se renseigner sur le site diplomatie.gouv.frкойто разполага с репертоар от санитарни възли в лозето за всяка дестинация.

Естел Б., доктор по фармация

Източници

– Консултации и препоръки на санитарни служители за пътуващи 2022г. santepubliquefrance.fr. Препоръчано на 10 юни 2022 г.
– Бюлетин епидемиологичен hebdomadaire, 2 юни 2022 г., № Конна серия от санитарни препоръки за пътници, 2022 г. santepubliquefrance.fr. Препоръчано на 10 юни 2022 г.