нов мутант вирус от деформирани очи – И ти си болен…

Вирусът срещу вируса не засяга хората. Леглата също са отвън, с техните апартаменти от варианти. C’est le cas du virus des ailes déormées (DWV за вирус на деформирано крило) нямат нова версия на постановлението. И този нов патогенен агент не е единственият, който е по-агресивен от предшественика си, но се размножава в голяма степен. Ceci pourrait explikur la surmortalité observée durant l’hiver 2021-2022.

On peut s’en douter, une abeille aux ailes deformées aura de la peine à voler et comme le montre l’image ci-contre les ailes sont deformées au point qu’il n’en reste que des moignons.

Резултатите от една от публикуваните статии в International Journal of Parasitology: Parasites and Wildlife, мутантният патоген, се размножиха бързо в света. „Новият мутант на DWV-B е плюс смъртност и може също да се предава в допълнение към трансмисивното заболяване на патогена на произход“, каза Робърт Пакстън, зоолог от Германския университет Мартин-Лутер де Хале-Витенберг. “Животните обикновено се заразяват от 10 до 14 дни.”

По начин, по който вирусът не ви позволява да направите всичко както трябва. Деформираните типични видове maladia n’apparaissent, че животните, които са заразени с болестта и които са красноречиви, се съчетават с тези дефекти, дължащи се на инфекция. Повечето от изневярите деца нямат външно чиракуване, за да могат да ходят, да се заразят с патогенния агент и да умрат. „Младите домашни любимци са презрително красиви и не са много хубави, но също така могат да бъдат много добри в ръцете си“, каза Пакстън. Ограбването на заразените колонии остава през пролетта. Тримата ще имат вируса, за да убият всички колонии.

„Ограбването на заразени колонии винаги се повтаря и отново“, каза Пакстън. Не е получавал никакви лекарства срещу човешкия вирус, който се предава от вароата. Това е паразит на melliferae, който е с размери милиметър дължина и милиметър и голям demi, suce le sang, или по-точно hemolympha, abeils и transmet ainsi le virus de ailes deformées. „Това е малко като мустиките и патогена на палудизма“, каза Пакстън.

Selon les auteurs de l’étude, il existe des indices selon lesquels le nouveau mutant DWV-B, contrairement au virus original, n’est pas seulement transmis par l’acarien Varroa, mais qu’il se multiplie également à du l’interieur паразити. „Необходимо е да се представи допълнителен механизъм, който също така увеличава степента на инфекция с DWV-B, като докладва за DWV-A“, казаха учените в своето проучване. Вариант В на вируса от заболяването на това заболяване е открит за първи път през 2001 г. в Pays-Bas.

Иззетите за един от вашите геноми са модификации, базирани на вариант А. Тези модификации могат да бъдат намерени във вируса на напредналите заболявания. Това е единствената причина да се обясни, че агресивният вариант DWV-B се разпространява бързо и потиска оригиналния вирус. За да определят ролята на разпространението на новия вариант, Пакстън и неговият екип анализираха генетичните данни и публикациите за вируса DWV и разбраха за промените в света между 2008 г. и 2021 г. С други думи, преливането от шантилоните в Германия , Великобритания и Италия.

Беше казано още: „Новият вариант на вируса присъства на всички континенти, с изключение на Австралия“ и войната почти липсва. През 2000-те DWV-B се ражда в Европа и Африка. Depuis 2010, il sevit également en Amérique du Nord et du Sud, et depuis 2015, е откриваем в Азия. „В Германия няма такова нещо като вариант Б“, каза Пакстън. Selon lui, elle a full subplanté la variante A.

Красивите легла предизвикват загриженост. On sait que određenees specces, comme les bourdons terrestres, peuvent contracter le virus des ailes deformées. Heureusement за живите мехлеми, предаването на вируса на тези болести от вароите е много рядко, voire exclue, car ces parasites s’attaquent surtout aux abeilles mellifères.

Източник: Тина Байер, Tages-Anzeiger Online, 19.06.2022 г.