Нов Sony WH-1000XM5 дълъг ръкав плюс плюс 100 евро продаден

Някои от последните няколко седмици след аудиосерията WH-1000XM5 от Sony е по-малко от моята. Тази препратка е много новини, посочете рецептата и цената от 314 евро срещу 419 евро за дълго време.

Калъфът Sony WH-1000XM5 е подходящ за отлична справка WH-1000XM3 et WH-1000XM4 и в края на деня можете да направите всичко както трябва. Този нов модел peaufine donc la recette de ses predécessueurs, mais apporte aussi au passage son lot de nouveautés, notamment côté design. Японската компания има амбицията да насърчи най-доброто намаляване на пазара и вие ще можете да печелите от това. около 315 евро висулка les soldes.

Точките форт дю WH-1000XM5

  • Нов дизайн плюс афине
  • Une намаляване на брутния активен заряд плюс ефективност
  • Качеството на гласовете, наречено void meeliorate
  • Солидна автономия

Верига на цена 419 евро, Sony WH-1000XM5 chute déjà на 314 евро на сайта Rakuten при използване на кода RAKUTEN30.


Ако, между другото, офертата, спомената в тази статия, не е налична, благодарим ви за coup d’éil ​​в таблицата в края на втория ден от офертата относно кутията Sony WH-1000XM5. Таблицата се запълва автоматично.

Уточняване на дизайна на целина

След две аудиокасети, това е дисоциативно, все нови новини WH-1000XM5 Sony има истинско предно стъкло и съвсем различен външен вид. За разлика от своите предшественици, XM5 е повече за аспект плюс минималистичен и чист. On retrouve un produit bien fini et de qualité avec un archeau плюс affine и souple. Ако търсите “feutré”, за да направите ефекта, това е промяна на дизайна оти отговаря, че това е доминация.

Конфронтацията е на дневен ред, но след още няколко часа е възможно да имате гледна точка на нивото на аркадата, но споменът ще бъде намален, за да се намали поводът. Количество братовчеди в similicuir, ils englobent totalement les oreilles et permettent d’assurer une bonne isolation passive.

Намалено намаляване на подобрената топлина

На ниво грубо намаляване, Sony не е любител и има отлична репутация в областта на аудио продуктите. Et si le XM4 etait un cador, la marque assure que sa nouvelle reférence fait encore mieux et assure qu’elle propose la réduction de bruit du marche. Като цяло XM5 е съставен от много микрофони срещу XM4. Резултат: ANC на 1000XM5 е ново подобрение за M4. Колекторът за атмосферно налягане е елемент, присъстващ за откриване на използването на самолет във всички самолети, всички от които имат техниката на микрос за филтриране на вятърни и вятърни бормашини и избягват всякакви препредавания в акцентите.

Качеството на наименованието, в допълнение към това подобрява. С помощта на четири микрофона и IA, XM5 е една от най-добрите ми околни натъртвания и улавя изявления за вашето изкривяване. В retruve d’aileurs le mode «Speak-to-Chat» pour mettre en pause la musquie lorsqu’on parle, des commands tactiles sur l’écouteur droit avec le mode «бързо внимание», des assistents vocaux activable directement à la voix ou на адаптивен звуков контрол, който автоматично намалява намаляването.

Красив подпис, комфортен комфорт

Аудио кутия, Sony извършва промяна – от 2016 г. – и интегрира нови преобразуватели с диаметър 40 мм и диаметър 30 ​​мм. Selon la marké, les nouveaux transducteurs sont plus rigides et plus légers grace à la fiber de carbone. На теория той трябва да се върне към звука на WH-1000XM4. След конференциите WH-1000XM5 има по-голяма точност и прецизност и предлага “по-естествен” размер, но с много повече пропуски предварително. Автентичен, той преглежда трите Bluetooth аудио кодове SBC, AAC и LDAC. Каскавото ембарго е равно на алгоритъма DSEE Extreme от Sony, който има Bluetooth многоточкова съвместимост.

За да спечелите от вашите сесии, Sony обяви 30 часа с намаляване на активната активност и 40 часа без. Указанията на марката не са потвърдени от нашия тест, Sony WH-1000XM5 може да се използва 30×17 часа преди батериите. Количество за презареждане, това е бърза операция чрез USB-C. Можете също да спечелите 3 часа обучение с 3-минутно зареждане.

За повече пари, не се колебайте да прочетете нашия пълен тест на Sony WH-1000XM5.

8 / 10

Sony WH-1000XM5Sony WH-1000XM5

В името на 2022 войници

Les Soldes d’été ont officienlement commencé le mercredi 22 юни 2022 г. във Франция et se termineront le mardi 19 juillet au soir. Това е основното, плюс сделки на нашите и факта, че имаме по-добри оферти. Вижте промоции, които си струват парите ви.

За тези, които нямат добър план за това събитие, ще имате някои разсъждения за осиновителя на основното нещо, но той няма да може да предложи препоръките, които препоръчваме:

  • Живеем със собствен акаунт в Twitter @FrandroidPromos унифицирано допълнение към добри планове (платете, за да активирате ключа за получаване на известия в реално време)
  • Изтеглете нашите приложение Frandroid (достъпно за iOS и Android), за да активирате известията от категорията „Bons Plans“ и да прегледате най-новите статии в реално време, публикувани във French Days
  • Абонирайте се за нашия бюлетин Bons Plans, за да бъдете нащрек за оферти за първи път (плюс повече от една поща на ден, освобождаване с 1 щракване, без повече разпространение):

За нас ви каним да изтеглете нашето приложение за Android и iOS. Можете да четете и четете нашите статии, файлове и да гледате най-новите ни видеоклипове в YouTube.