Отличната печалба на Google Pixel 6 Pro за продажбата на най-добрите цени

Най-новият смартфон от сорта, Google Pixel 6 Pro е отличен смартфон за много аспекти, който трябва да бъде включен в категорията “ултра-премиум”, без да е в цената. D’ailleurs, печалбата от намаление от 100 евро висулка les soldes d’été.

Много добре на Pixel 7 и 7 Pro всички обяви il ya quelques semaines, ils n’arriveront qu’en fin d’année. Même avec cela, le Pixel 6 Pro reste d’actualité de de de loin, surtout quand son prix est en baisse à l’occasion des soldes, avec намаление от 100 евро.

Le Pixel 6 Pro, какво?

  • Google Tensor puce
  • Бял OLED QHD + 120 Hz екран
  • 12 Отидете на RAM
  • Изключителни функции на Android Pixel

Предлага се за 899 евро, Google Pixel 6 Pro в момента се предлага на адрес 799 евро на сайта RED от SFR. Ако искате добър фотофон по-малко, Pixel 6 също е наличен bg намаление от RED със SFR на 549 ​​евро в размер на 649 евро.


Ако в пакета офертата, спомената в тази статия, не е налична, благодарение на няколко или повече въпроса от други източници на интерес относно Google Pixel 6 Pro. Таблицата се запълва автоматично.

Страхотен екран и много добра автономност

Pixel 6 Pro от Google е оборудван с един от 6,7 паунда във формат 19,5: 9. Това е оригинален формат, но има цялото пространство, за да изтеглите видеоклиповете на цял екран. Този екран е OLED и QHD + резолюция. Плюс това, той има скорост на прецизиране от 120 Hz в LTPO, което ви позволява да коригирате изображенията само след оптимизиране на използването на батерията. Доставете всички добри OLED смартфони, той има режим Always-On. За нашия тест нашите самолети установиха, че температурата на цвета е много добре калибрирана, с много естествена степен. До максимална осветеност, която е много добра.

Красив екран като целувка, отнема много време за печалба. Като цяло Pixel 6 може да побере батерия от 5003 mAh, която може да има повече от 16 часа в смесен микс. За тези, които използват два дни на използване без извличане. Cependant, c’est sur la recharge que cela peut pecher. Потърсете в Google избор на производители на смартфони с бързо зареждане с мощност от 30 W (блок без зареждане). Не успява плюс два часа, за да завърши изтеглянето, което може да се направи дълго.

Фотофон, който играете на големия корт

Техниката на файла на фотографското парти на Pixel 6 не е за това какво да правите. Той има три монтирани отзад фара, 50-мегапикселов голям ъгъл, 12-мегапикселов ултра-висок ъгъл и 48-мегапикселов телеобектив (с х4 оптично увеличение). В навечерието селфи уловът е 11 Mpx. Но силата на този смартфон е в логичното третиране, приложено към клишетата. Вашият основен похитител предлага поръчка « поп »С цветове, които са склонни да насищат, но прецизността е забележителна. Другият страхотен ъгъл не е на моето ниво, но останалото е много полезно. La belle iznenađen est le teleobjective x4 qui se montre très bon et le traitement logicaliel ne gâche pas les photos.

Снощи Pixel 6 Pro може да направи правилното нещо, при липса на възможна информация. Това не е единственият режим за снимки на смартфона, който е изненада. Le mode portrait des Pixel est l’un des meilleurs, même s’il peut avoir un peu de mal avec les cheveux (ce qu’on trouve chez les autres modèles aussi).

За да спестите повече от този смартфон, ви каним да прочетете нашия пълен тест на Google Pixel 6 Pro.

9 / 10

Google Pixel 6 ProGoogle Pixel 6 Pro

В името на 2022 войници

Les Soldes d’été ont officienlement commencé le mercredi 22 юни 2022 г. във Франция et se termineront le mardi 19 juillet au soir. Този път плюс търговци на нашите и някои от най-добрите ни оферти. Вижте промоции, които си струват парите ви.

За тези, които нямат добър план за това събитие, ще имате някои разсъждения относно осиновителя на текущото основно или да не предложите офертите, които препоръчваме:

  • Живеем със собствен акаунт в Twitter @FrandroidPromos унифицирано допълнение към добри планове (платете, за да активирате ключа за получаване на известия в реално време)
  • Изтеглете нашите приложение Frandroid (достъпно за iOS и Android), за да активирате известията от категорията „Bons Plans“ и да прегледате най-новите статии в реално време, публикувани във French Days
  • Абонирайте се за нашия бюлетин Bons Plans, за да бъдете нащрек за оферти за първи път (плюс повече от една поща на ден, освобождаване с 1 щракване, без повече разпространение):

За нас ви каним да изтеглете нашето приложение за Android и iOS. Можете да четете и четете нашите статии, файлове и изгледи в YouTube.