Паркинсон: допаминът се инжектира директно в шийката на матката

Екипите на CHU de Lille в момента имат клинично изпитване, наречено DIVE. На базата на допаминови инжекции в шийката на матката, който лекува трайно чрез намаляване на конвенционалните лекарства и ограничаване на неефективните ефекти.

Делфин Рено

Редактирано 22/06/2022Моят ден 22/06/2022

Паркинсон: нов шофьор на лакомство –
Le Magazine de la Santé – Франция 5

На 57 години, Eric Feurtet souffre de la maldie de Parkinson. След 10 години вашите дневници са подчертани от лекарства: допамин чрез орален секс за подкрепа на вашите пациенти и фермери. “Моите лечения за разсейване на допаминова част, която е твърда. Трябва да приемам това лекарство 7 до 8 пъти на ден”изрично-т-ил.

Това са последните дни, тези лечения се дължат на най-малко ефективни. “Имам състояние на криза на дискинезия, че можете да кажете” той иска да купи сладкото за най-доброто ми”, каза той. на най-добрите за всички времена, които са красиви, по-съвършени, най-красивите неща “confie Eric Feurtet.

Бележки на Soulager les maladie

Те са невролог с предложение да участват в протокол за търсене, който съдържа инжекции с допамин директно в cerveau. Хипотеза: soulager de manieère плюс efficace les notes. И това е предизвикателство за Ерик Фьорте. След почивка, връщане в болницата, за да получите нова инжекция. “Dès que la dopamine a été retirée, j’ai été mal tout de suite, c’est-à-dire mal com avent avec avec aaucoup de dyskinésies, beaucoup de douleurs et d’effets secondaryaires”témoigne Éric.

Ces Problems trouvent leur origine dans deux zpecifiques du cerveau situées en haut du tronc cérébral: la substance noire et le striatum. Тези зони се съобщават на мрежа от неврони, които разширяват информацията чрез химически месинджър, допамин. Той е насочен към активността на невроните, които контролират мускулите и движенията.

Прочетете също: Младостта на Паркинсон: лечение за подобряване на качеството на лятото

Допаминът инжектира само безоини

“Веществото, което обикновено е копие на допаминергични неврони, е участък, който е дегенериран при болестта на Паркинсон и причинява липса на допамин в стриата. ‘eau juste à côté, la dopamine par goutte-à-goutte directement dans le striatum “, изрично от Pr David Devos, невролог-фармаколог в CHU de Lille. Selon lui, това е любимо на dopamine ameliore плюс 50% от листата.

Катедралата е митинг на място с голяма помпозност. Тази врата ще служи за инжектиране на допамин. Изложен на въздух, оксидната молекула и нейната ефективност. За да се избегне всякакво разграждане, той се инжектира без кислород.

Помпата е програмна програма за разпръскване на допамин във функцията на глупостите на Ерик Фьорте, както и възможност за представяне на първите ползи. В момента само 5 пациенти са включени в протокола.

За да пропуснете информация, Абонирайте се за нашия бюлетин !!