Пощенски картички | Продължете да гледате Guy Lafleur

(Тампа) Chantal Machabée avait nous avait prevenu, quand est venu le temps de coordinonner la rentcontre avec Martin Lafleur. „Приятно ми е да съм с теб, не се отказвай да питаш! »

Публикувано в 6:00

Гийом Лефрансоа

Гийом Лефрансоа
Пресата

И всъщност, mardi matin, Мартин Лафльор ни извика, за да свикаме среща след церемонията по опрощаване на трофеите на LNH.

On retrouve donc devant son hôtel, en soirée. Une heure plus tôt, il avait présenté le trophée Ted-Lindsay, remis au joueur par excellence de la LNH, tel que voté par les autres joueurs. Трофей, за който баща му Гай докладва преди три години, от 1976 до 1978 г., когато наградата беше присъдена на Лестър Б. Пиърсън.

Придружен от конференцията на Sportsnet Дейвид Амбър, равенство за трофея на Auston Matthews. Съобщението е почит към хокейния гений, който получихме през последната година, видео, което е съставено от Кларк Гилис и Матис Кивлениекс и което е прекратено от Майк Боси и Гай Лафльор.

Печалбата от престоя на yasser с Матюс, но също и с Клод Лемьо и Джо Сакич, който игра две години със сина си в Северния Квебек, от 1989 до 1991 г. Мартин Лафльор сувенирна гвардия на принцовете на Сакич и не това те не са историята на мачовете по мини хокей в Северните игри…

„Je me souviens que Joe, avec Tony Hrkac, essayait toujours de m’inviter au Dagobert pour que j’aille prendre un verre avec eux! lance l’homme de 47 ans, encore amusé. Баща ми не знаеше съдържанието, например! Повече съдържание със съдържание. J’ai pris l’initiative d’aller serrer la main à Joe. »

Мартин Лафльор е член на conjointe, Анджелика. „Лигата е всичко за заряд, тя ни кани да бъдем с нея и тя е супер добра“, обясни той.

Et non, il n’etait pas question de dire non, parce que quiconque ayant connu le paternel sait que ce n’etait jamais dans ses choix de réponse. Même malade, il continuait à accorder des entrevues quand sa santé le lui permettait.

Мартин Лафльор получи четири цитата от Тампа след 4 часа сутринта, след като посети Онтарио за друго събитие на името на баща си.

Аз също представлявам семейството си и за мен е чест да направя това събитие, което правех преди.

Мартин Лафльор

— Това е параклисът на стареца. Compa a напълно промени възприятието qu’on avait des partisans, poursuit-il. За нас всичко е отначало. Феновете, по преценка, повечето от нас имат огромно количество моменти в живота си. Но не е лесно да се види! Позитивна снимка, фото снимка, автограф.

„Още за параклиса на Арден, хората, които дойдоха да ни видят за първи път. Без хокейни шеги. Това е докосване на хора, които имат призив, който мога да направя, да посетя посещение в болницата. Имаш работа, която ще ти помогне да се почувстваш така, сякаш ще я върша с моя приятел. C’était humain et ça m’a changé, parce que je trouve ça tellement important de continuer cette bienfaisance-là. »

Martin Lafleur poursivé d’ailleurs l’œuvre de son père en agissant comme ambassadeur pour la Fondation du CHUM, róle que Guy Lafleur a occupiedé jusqu’à sa mort. Le Fonds Guy Lafleur е натрупал 1,7 милиона долара този ден. Мартин, Луис, мечтаят за цифра от 10 милиона.

Това е начин да обиколите света. Mercredi, ça fera deux mois que le Démon blond nous a quittés.

„Това е много добре. Пътувал съм с теб, ти винаги си бил с хора в канадските древни, имам връзка с теб. Купонът е голям морзо в живота ми. Ще се погрижа за времето, преди да се почувствам по-добре. Какво е удобно, какви са събитията с нашия хокеен свят, в хокейната среда. Това са многото моменти, които ме държат жив от задълженията ми.

„Събития като това [mardi], това е положително, това е да отдадем почит на необикновени хора. Гледам разликата. Това е жанр на затваряне. За да живеете по-позитивно, от вас зависи да можете да се насладите на всички събития в живота с баща ми. И това е важно да се има предвид, Lafleur присъства. »

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());