Преглед на тестовете за MacBook Pro (2022): alors, que vaut l’Apple M2?

MacBook Pro M2 е тук! Насладете се на нашия тест и разгледайте MacBook Air M2, а ние имаме най-добрите тестове на специалисти, за да отговорим на въпроса за заглавието на статията.

MacBook Pro M2 // Източник: Golem

Новият MacBook Air M2 все още не е наличен. Сепендиант, ле MacBook Pro 13 той пристигна малко по-напред.

С M1 и неговите етапи на разширение, M1 Pro и M1 Max, Apple се оказа плюс за Intel и AMD за преносими компютри. Apple SoC, основа, базирана на ARM технология, е изненадващо положителна MacBook Air M1 от 2020 г. и между другото MacBook Pro M1. Desormais, MacBook Pro с M2 е пряк наследник на M1. Този път знаем на какъв SoC присъстваме. Нивото на производителност също не е важно – но цялото не е особено впечатляващо.

MacBook Pro M2
MacBook Pro M2 // Източник: The Verge

Бързо разширяване до външността на MacBook. Екстремни покупки, не по-различни от предшественика. Той измерва размера на плочката и теглото на теглото. Dommage: Apple не печели от интегрирането на екраните на екрана плюс глоби. Уеб камерата е със среден размер с HD 720p дефиниция. Той докосва TouchBar, той се съпротивлява на времето на тази машина. Enfin, il n’y a pas le nouveau port Thunderbolt… Неудобно за директен преход: la puce M2 ne prend toujours en charge qu’un seul ecran externe. Разширенията на M1, това е посоката на M1 Pro, Max и Ultra, любимият ми шрифт.

akrales_220620_5303_0122
MacBook Pro M2 // Източник: The Verge

Единственият нов заместител на MacBook Pro 13 е M2, не искаме да видим каква специална преса имаме. Apple обяви, че бутонът M2 има 18% плюс скорост на процесора, 35% графичен процесор плюс 35% ограничение на скоростта и 40% скорост на невронния двигател. M1. Пропускателната способност също може да се увеличи с 50%, до 68 Go/s до 100 Go/s благодарение на използването на LPDDR5-6400.

Рекордна автономия, изпълнения и увеличаване

Tom’s Guide US да започне да внася автономността на този продукт, като първокласен модел. Брои плюс 18 часа автономия, което ви прави много голям днес. Това е чудесен избор за предишния модел (16 часа), това също е MacBook с голяма автономност.

По отношение на производителността, изпитателите трябва да забележите подобрение на чувствителната производителност, съпоставено с MacBook Pro M1, още повече MacBook Pro 14 M1 Pro. Броят на тестери за конвенции, които могат да бъдат намерени на гърба на MacBook Air, ще бъде заменен с M2, който Apple ще бъде наличен през юли. Това ще представи елементите на концепцията плюс процентите, които зареждат MagSafe, 1080p уеб камера, границите плюс финеса на екрана, докосванията на физическата функция и други пакети.

Примерни критерии за сравнение на fournis par MacWorld

В същото време забележителна разлика между преносимите уреди е, че MacBook Air е концепция без вентилатор, както и MacBook Pro, който има система за активно опресняване. Този елемент е в границите на производителността на сувенири с използваните за работа утилизатори плюс екзегени, без да се налага да плащате допълнително за преминаване на превъзходните модели (14 и 16 паунда).

MacBook Pro M2 & # 8211;  Страхотен
Източник: Golem

Приключението M2 е част от честотите на хора плюс възвишения в многоцветни и частично за увеличаване на консумацията на енергия. M2 на MacBook Pro може да консумира максимум 22 вата и диапазон от 10 вата (15 вата за Mac mini M1). Това е като малък вентилатор в действие, с осезаем брутен.

Apple NVMe AP1024Z SSD също предлага елемент на добра производителност. Golem.de a mesuré 3185 Mo/s и последователна лекция и 3101 Mo/s последователно писане в Amorphous Diskmark, macOS деклинацията на CrystalDiskmark. Той е сравним с моделите, инсталирани преди това в MacBook с M1 ключ.

Разширете MacBook Air M2

Force est de de stastater, quel que soit le site qu’on lit (et malgré les qualités de ce MacBook Pro), que les testeurs nous invitent à pacijent jusqu’à l’arrivée du MacBook Air M2.

Ако сте просто добър нов преносим офис, пригответе MacBook Air. Ще имате екран плюс голям и модерен такъв, по-добра уеб камера, високоскоростни високоговорители и такса за бързо зареждане, всичко това в ансамбъл плюс светлина (и най-вълнуващите цветове!) – С кабелна

MacBook Pro 2020 е шокиран от поразителната мощност на M1. MacBook Pro 2022 също има много мощност спрямо M2 плюс производител, който може да се намери в горната част на процесора за ултрапортативни въртящи моменти. Той предлага дизайна на координатора, така че да е идентичен с предишните поколения генератори и кой не се възползва от новите продукти на MacBook Air M2, но качеството на изработка и предназначението на екрана са изключително отлични от гледна точка на липса на портове.трябва да се използват утилайзери. Apple е уникален източник на енергия на основата на енергийната ефективност; Тук е доказана автономността на стандартния MacBook Pro M2. – Числата

MacBook Pro 13 е отличен преносим офис с изключителна производителност и автономна автономност, характеризираща се с плацента, която е близо до конкурентните компютри. Направете zoom назад и е трудно да видите модела в портфолиото на ябълката. Съперникът е директният от продуктите на Pro гамата, не премиум версиите, а MacBook Air плава. Няма самолетен билет на всяка цена, но има голям екран, уеб камера, четири акцента, най-интересните опции, малко повече пари и предимството на набор от докосвания.традиционна функция.Gizmodo

Изглежда, че уредът е готов за някой като мен, но не ми хареса новият MacBook Air. Този нов MacBook Air, задвижващ елемент за M2, пристига много добре. Това ще бъде единственото нещо, което може да се намери в уеб сайта на Apple, което е цената на MacBook Pro M2 за характерните черти на най-популярните. Въпреки това, за разлика от MacBook Pro, MacBook Air M2 има силата на страхотно обновяване и включва всички видове нови функции – и селекция от страхотни новини, плюс екран, 1080p уеб камера, surtout, MagSafe.На ръба


За нас ви каним да изтеглете нашето приложение за Android и iOS. Можете да четете и четете нашите статии, файлове и да гледате най-новите ни видеоклипове в YouTube.