Прекъсваемият таблет на Huawei може да се използва за продажба на много спойки

Търсите абортируем таблет, изпълнител, с красиви завършеки и кой да не ви съсипва? Подарихме ви Huawei MatePad 10,4 паунда с клавир от 181,98 евро и цена от 398,99 евро.

Huawei MatePad 10.4 // Източник: huawei

Ако Huawei MatePad 10.4 не е последният таблет на датата на печата, той все още е много важен в края на годината. Нашият дизайн е вдъхновен от таблета Apple, Huawei MatePad може да се приложи към солидна концепция, както и нивото на изпълнение, което тази цел е на много атрактивна цена. D’Ailleurs, таблетът Huawei също е чудесно допълнение към невероятната грация. това предлага кой ще вземе таблета на три добри цени.

Форт точките на MatePad de Huawei

  • 10.4 пълен FullView 2K екран
  • Une puce Kirin 820 efficace au quotidien
  • Щедра автономия

Ако таблетът Huawei MatePad 10.4 първоначално струва 319 евро и е пиано 79,99 евро, тогава марката ще предложи всичко за продажба само за 181,98 евро . Ключът е клавирът, който ще струва 1,99 евро и ще добави хляба към таблета. Намаляването става автоматично. Cela revient да направи плюс 215 евро намаление.

Заснемане на екрана на Huawei MatePad
Посочена цена на таблет и clavier ajoutés au panier // Източник: huawei

Дизайн, проектиран и добре направен

Представен във вилата на Un модел Pro, Huawei MatePad 10.4 е плюс плюс невероятен tout en gardant les point forts de sa grande soeur. Тя спечели от качеството на изработката, че моделът Pro не изглежда така, сякаш не е в състояние да се вдъхнови от мазето на Apple iPad.

Плюс малък, с екран от 10,4 паунда срещу 10,8 при Pro версията, MatePad смущава пълен FullView с 2K резолюция и фини граници. Заемете 90% от повърхността за по-добро изживяване на зрението. À cela s’ajoutent 4 haut-parleurs Harman Kardon qui délivrent un son clair et puissant. Таблетът на Huawei за появата на лека сплав и някои плащат, за да споделите с вашите служители. Търсете кой таблет е наличен от услугите на Google за Галерия на приложения с повече от 400 000 приложения.

Рандеву представления

За да функционира ефективно, Huawei MatePad смущава Kirin 820 coupe при 6 Go RAM. Тази конфигурация не е най-мощната, тя е по-подходяща за всички приложения, които са подходящи за гледане на хаос в поредица от предпочитания, направете обиколка на приложенията и правете 3D игри без разлика. Таблетът на печалбата от новата ОС Huawei: Хармония OS. Той ще предложи добро полезно изживяване и добра производителност. Количество към капацитет, това е 64 go stockage, но четец на microSD карти също е част от наличността, след надграждане на капацитета за съхранение selon vos besoins, jusqu’à 512 Go.

Автономна вила, китайската компания предлага голяма батерия от 7250 mAh, за 12,5 часа видео зрение. За да направите висулката на уреда за по-малко от 2 до 3 дни в класическо приложение. При зареждане от 22,5 W батерията може да се зареди на 30% за 30 минути и при пълен капацитет от 2,5 часа. Това е лесно време, но това е най-доброто време.

Открийте нашето ръководство, за да запазите избора си

Ако искате да намерите други препратки към Huawei MatePad 10.4, ви каним да се консултирате нашето ръководство за най-добрите тактически таблети за пътуване през 2022 г.

Открийте нашето сравнение на най-добрите таблети за момента, за да спестите малко пари, което ще ви помогне да пътувате или да работите.
Прочетете пакета


За нас ви каним да изтеглете нашето приложение за Android и iOS. Можете да четете и четете нашите статии, файлове и да гледате най-новите ни видеоклипове в YouTube.