Приблизителна доставка за използвано лекарство при лечението на TDAH

Получете рецепта за бифентин, за да бъде по-сложно от хода на седмицата. Компанията, която произвежда това основно лекарство за хора, които не са в настроение да реагират.

Хората, които не са страстни, които не са в обкръжението им, могат да бъдат визия за неприятности на лишаването от задържане като дете на деца, което в момента бяга. Наистина не е моментът. Това са основни лекарства за функциониране, когато става въпрос за красотаsoutient le pharmacien Christophe Augé.

Comme de nombreux pharmaciens, il connaît des трудности d’approvisionnement.

« Ще ви посъветвам да не ходите по всички аптеки, за да намерите, защото всички сме във вашето положение. »

Цитиране на Кристоф Оже, фармацевт

Christophe Augé е аптека в Ascot Corner.

Снимка: Radio Canada / Thomas Deshaies

C’est à travers la province, il manque de Biphentin. […] Знаем, че това е работа по оценка и подготовка на първокласни материалипотвърждава президентът на Квебекската асоциация на фармацевтите Беноа Морин.

Забележките за най-добрите дни

Съществуването на други лекарства, като Концерта, трябва да бъде платено от Бифентин. Votre pharmacien peut vous suggérer d’autres molecules pour lesquelles il peut effectuer une substitution, si jamais le Biphentin n’est pas disponibleIndique Benoit Morin.

Добавя се ефект на доминото. Освен това той одобрява Концерта, за да допълни липсата на бифентин, плюс рискува да създаде “изкуствена” стая за медицинско лечение.отбелязва Кристоф Оже.

За определени хора опитайте Biphentin за друго лекарство, което не е налично за никаква употреба. Това е къщата на Сузи Коста, която е с интелектуални затруднения.

Той е нестабилен и може да бъде извлечен в лицето […] Възможните лекарства, които трябва да бъдат възстановени на присъстващите, моите деца са изпитани, а това не е така. На avait eu beaucoup d’effets secondaryaires negatifs. Je voyais les portes se fermer un peu. С интелектуални затруднения той не може да коментира дали е невротично дете, което предпочита бифентин да се концентрира върху училищеsoutient-elle.

От аптека Christian Augé посочват, че освен деликатеси, членовете на професията се консултират и с други професионалисти, за да намерят подходящи решения.

Жалко скорошно нараняване на пениса на майкатаl’Association québécoise des pharmaciens proprietaires souligne que les pénuries ne devraient pas continuer à se multiplier et qu’il n’y a pas lieu à s’inquiéter.

Каква шега, това правиш или три изненади […] Има в пъти по-трудни от края на пандемията например, но малко повечеSouligne Benoit Morin.

Чиракуването в Biphentin трябва да бъде възобновено по обичайния начин от края на юли.

С информация от Томас Дешей