причина, variole du singe, comment le soulager?

След тази връзка с Covid, проблемът в момента на деглутинацията беше последван от нова нотка за откриване на едра шарка (маймунска шарка), което е лошо нещо. Какви причини? Какви са разликите с дисфагията? Какъв вид лечение? Определение и отговори с д-р Тиери Русле.

[Mis à jour le 15 juin 2022 à 12h19] единофагия aiguë, този велик лорд ressentie la деглутинацияизвестен е като една от нотите на covid19. Също така се свързва с la variole du singe. Парми инвестиционни къщи [de Monkeypox], 14% имат една одинофагия“индик Обществено здраве Франция на 14 юни. Този проблем е известен на лекарите лошо на върха. Какво са те бележки ? Кисела причини ? Какви разлики с дисфагия ? Коментирайте soulager единофагия? Quels лечения ? Определение и отговори на д-р Тиери Русле, УНГ.

Определение: какво е одинофагия?

Дизайнът на одинофагията un блокиране ressenti при преминаването на храната в нивото на превъзходни смилаеми гласове. Тя докосва частта на фаринкса, разчитаща на букета на софага, в момента на храненето са авалес (деглутинация) ainsi que l’œsophage à travers lequel les aliments passent pour atteindre l’estomac. „Кошмар е, че той често страда от УНГ, това е ген да бъде дехидратиран“Indic le Dr Thierry Rousselet, ORL.”Пациентите не са съгласни с мен като наказан като един boule dans la gorge„прецизно-т-ил.

Какви са одинофагичните симптоми?

Одинофагията се характеризира с едно няма господари на деглутинацията. Тя ще влезе в сградата лош елен и евентуално пожар. „Тя влезе във възпалението на поклонниците на ложите на амигдалиените (ругерите) и направи впечатление, че има ангинаизрично нашия експерт.

Какви са причините за одинофагията?

Динофизиката може да бъде причина за младите водолази фарингит или ларингеален ринит„Посочено от д-р Руселе. Одинофагията е почти провокирана от свиването на Covid19. Odynophagia vient des sinus qui sont bouchésизрично от д-р Руселе.

Одинофагията е добавена към този списък на комуните на Covid и варианта Omicron в Швеция.

Динофагията е вид коронавирус?

Odynophagia aiguë serait un нов бележка за Covid-19 рядко изучава шведски език публикувано на 15 февруари 2022 г.Предходните варианти на инфекция със SRAS-CoV-2 засягат принципа на инферналните респиратори и свързаните с тях асоциации с коклюш и смущения на пациентите. Вариантът Omicron се основава на принципите на превъзходните гласове и провокира une ларингит aiguë sans dysfonction обонятелен. Сигурно пациентите, клиничната проява е similaire aux footômes de l ‘епиглотит (инфекция, която бързо се развива от епиглотиса и заобикалящата среда)“, показателно за шведската стипендия.от случая на пациенти с диагноза коронавирус който е подал този сигнал до спешните служби УНГ между 1 януари и 23 януари 2022 г. с клинични признаци, че quyne odynophagie aiguë, mal de gorge sevère et fièvre„Фейт, динофизиката на това жоуте в списъка на комуните на хората от Covid et du Омикрон вариант в Швеция. Анализирани пациенти от Парми:

  • 20 дни динофагия в този преглед
  • Parmi eux, 15 етажа, ваксинирани само срещу Covid-19
  • 4 До края на живота си бях в хоспитализация
  • 6 пациенти са диагностицирани с вторична бактериална инфекция и са получили антибиотична терапия.

Какви са разликите между динофагия и дисфагия?

Одинофагията е велик господар на деглутинацията, или на нивото на sophage lors de la progression des aliments. Няма усещане за блокиране. Ла дисфагия квалифицира тъпател. Авангарден, човекът възмущава ген или блокиране в случай на динофагия„Точно д-р Руселе.

Лечението все още е същото. “Le lavage de nez По същество е полезно да се подкрепят тайните: той е реципиент на lequel върху водата на robin chauffée и sel. Той може да предпише кортикоиди за намаляване на възпалението на УНГ езика en gouttes nasales par exemple„Предварително замислена д-р Руселе.

Благодарение на д-р Тиери Руселе, УНГ и цервикално-дентално-лицева хирургия.

Източник: „Odynophagie aiguë – нов лист от COVID-19 lors от люспите на SARS-CoV-2 Omicron вариант в Швеция“, J Interne Med.15 февруари 2022 г.