Смартфони Soldes: Samsung Galaxy са на цената на Rue du Commerce

Този път ще са 8 часа, Rue du Commerce ще стартира голяма операция на смартфоните на Samsung и ще можете да изпълните абсолютно всичките си бюджети и всичките си пари. Ако търсите смартфон с Android на най-добра цена, един пасаж в тази статия ще може да намери някои интересни препратки плюс една от най-добрите цени!

лято

 • Samsung: гамата Galaxy е в промоцията на ъгъла на Rue du Commerce
 • Rue du Commerce, един от лидерите на голямата дистрибуция във Франция, намали цената на смартфоните Samsung Galaxy

Гамата Samsung Galaxy прегрупира смартфоните плюс горната част на лентата за глава за iPhone на марката. И с добра причина, Samsung Galaxy е привърженик на подобни изпълнения на iPhone на цена плюс няколко неприемливи.

Печалба от най-добрите планове за Rue du Commerce

Сортирайте lorsqu’ils sont в промоция! И това е моментът в Rue du Commerce, който предлага 36% от ремисията на Samsung Galaxy до 8 часа.

Освен това, в името на всичко и тези, които не искат да могат да използват уред, зависим от екосистемата на Apple iOS, със Samsung Galaxy, той ще се възползва от функционалността на Android.


Rue du Commerce, един от лидерите на голямата дистрибуция във Франция, намали цената на смартфоните Samsung Galaxy

Ако имаме възможността да представим истинския корен на Samsung, за нас е важно да отбележим малка точка на Rue du Commerce, което ще бъде голямо усилие да запазим повече от 20 години във Франция.

Rue du Commerce е създадена през 1999 г. от Готие Пикар и Патрик Жакмен и е специализирана в най-добрия момент в компютърни и електронни продукти.

Символите не ви позволяват да бъдете съблазнени само от секторния сектор, а също така е разнообразна и разнообразна полза от най-важния експертен опит във високотехнологичния сектор.

Ако можете да намерите всички оферти, които можете да намерите в офисите или преносими, спомагателни, Rue du Commerce може да бъде поставен в нашите портфейли с гигантска операция на смартфони Samsung Galaxy.


Samsung Galaxy Z Fold 3 5G

Смартфони Soldes: Samsung Galaxy са на цената на Rue du Commerce

Това е смартфон, който ще бъде уникален в света на технологиите за незабавен достъп до много голям уред.

На практика Samsung Galaxy Z ще може да използва SMS ръководството за потребителя на екрана на фермата и да гледа видеото на големия екран или да го гледа на смартфона. Ако Galaxy Z Fold се адаптира към всички употреби и зависти.

Смартфонът разполага с предна камера, разположена на екрана, която може лесно да се използва. От друга страна, това е основата на изображението за нас, за да се възползваме от изживяване плюс потапяне, което jamais. Освен това Samsung Galaxy Z има 512 акции, които ще ви поставят в снимки и видеоклипове.

Качеството на екрана на Galaxy Z Fold обаче не е достъпно, за да се използват едновременно допълнителни приложения. Пожелавам ви да печелите от поточно предаване на Twitch и изпращате съобщения от приятелите си в WhatsApp.

В същото време все още имаме сърф на една от вратите 6.2 AMOLED. Плюс това, това е първокласно за плъгин смартфон, екранът е сертифициран за своя IPX8 рейтинг, който се използва от потребителя на смартфон за потапяне на 1,5 метра за 30 минути.

Galaxy Z Fold предлага 120 Hz идеални за игра, с батерия от 4400 mAh, но също така и с отлична камера с тройна възможност за снимки, способна на 4K филм.

Първоначално предложен на цена от 1899 € на Rue du Commerce, Samsung Galaxy Z Fold е красота, която целият свят не предлага.

В замяна в момента ни се предлага на цена от 1399 € на цена от 1899 €, това е моментът или моментът да предложим най-добрата цена.

Купете Samsung Galaxy Z Fold 3 5G на Rue du Commerce за 1399 €


Samsung Galaxy S21 FE 5G

Смартфони Soldes: Samsung Galaxy са на цената на Rue du Commerce

Galaxy S21 FE 5G от Samsung предлага всички качества, присъстващи в големите марки.

Захранването отговаря на наличността на отличния процесор Qualcomm Snapdragon 888 (8 курса) и ви позволява да обикаляте приложенията на смартфони, плюс гурмета, плюс повече от 6 RAM включвания в устройството.

Накратко, Samsung Galaxy S21 FE 5G е:

 • Процесор Snapdragon 888 с 8 ядра на 2.84 GHz
 • 12 MP основна оптична глава
 • Екран от 6,4 паунда Динамична AMOLED резолюция 1080 x 2340 px
 • 256 Вътрешна памет
 • ОС: Android 12

Първоначално цената от 819 евро за Rue du Commerce е предимно достъпна за цена от 649,99 евро.

Купете Samsung Galaxy S21 FE 5G на Rue du Commerce за € 649,99


Samsung Galaxy S20 FE 5G

Смартфони Soldes: Samsung Galaxy са на цената на Rue du Commerce

Samsung Galaxy S20 FE 5G има симпатичен екран Amoled 120 Hz Full HD от 6,5 паунда с 6 Go RAM. Това е смартфон, който трябва да извърви дълъг път, но повече от това има красива батерия от 4500 mAh, за да не може да достигне милята на деня.

Тази снимка е добавена, към която може да бъде възстановен Galaxy S20 FE.

 • Ултра голям ъгъл от 12 Mpx
 • 8 mpx телеобектив
 • Преден край от 32 Mpx
 • Функцията Space Zoom за увеличаване на мащаба, без да правите кръстосване в мрежата и детайлите
 • Модна нощ, която е оптимизирана от IA, за да запази светещи клишета

Освен това, благодаря за IP68 сертификата, Galaxy S20 FE 5G е устойчив на вода. Можете да използвате вашия смартфон на възраст от 30 минути и 1,5 метра без вратата.

Този смартфон е базиран на 128 вътрешна памет и е твърде лесно за вас да намерите микро SD порт, който ви позволява да използвате карта за увеличаване на паметта.

Друг положителен момент: смартфонът е безплатен, като зареждането му е противоположно на други марки. Почти е готов за приема!

Предлага праймтайм на цена от 649 евро на Rue de Commerce, изключително достъпен е на цена от 499 евро.

Купете Samsung Galaxy S20 FE 5G на Rue du Commerce за € 499


Samsung Galaxy S20 FE V2 4G

Тази версия на S20 FE предлага най-добрия дизайн и най-характерните характеристики, единствената разлика е, че целите не са съвместими с 5G решението.

За тази цена ще платите за Samsung S20 FE V2 4G по-малко от версията 5G, която може да струва от € 549 до € 399 на Rue du Commerce.

Ако имате възможност да използвате 5G мрежата, тази версия на Galaxy S20 е чудесна възможност да закупите по-малко от 100 евро.

Cela représente tout de même une jolie somme qui reste bien au chaud sur votre compte en banque!

Купете Samsung Galaxy S20 FE V2 от Rue du Commerce за € 399


Samsung Galaxy A52s 5G

Смартфони Soldes: Samsung Galaxy са на цената на Rue du Commerce

Samsung Galaxy A52s 5G работи с мощен 6,5-инчов Amoled екран с рефрактерна честота от 120 Hz, съчетан с 6-инчова рамка и 128-инчова вътрешна памет. На плутот habitué à voir du 90 Hz dans cette game de prix donc l’efort е осезаемо.

В края на състезанието в гамата от шрифтове в диапазона от малко количество, снимката на Galaxy A52s е по маршрута.

Снимки с 4 модула за избор, на 64 мегапиксела под голям ъгъл, 12 мегапиксела в ултра голям ъгъл, с макро от 5 мегапиксела и на модул за дълбочина на 5 мегапиксела. В навечерието можете да разчитате на предна камера от 32 Mpx, безупречна, за да ви направи плюс селфита.

Enfin, с батерия от 4500 mAh, можете да използвате телефона за 1,5 до 2 дни обслужване. Имайте предвид, че има противопоказание за гамата от модели, Galaxy A52s 5G се предлага с 25W заряд, който може да бъде изтеглен за 1 час.

Предлага се в нормално време на цена от 459 евро, Samsung Galaxy A52s 5G е промоция само за 379 евро от Rue du Commerce.

Купете Samsung Galaxy A52S от Rue du Commerce за € 379


Samsung Galaxy A22 5G

Смартфони Soldes: Samsung Galaxy са на цената на Rue du Commerce

Денят през 2021 г., най-автентичният ден и това е част от отчета с отлично качество на цената. Samsung Galaxy A22 5G е смартфон, който се намира между входа и гамата на средата, като удобството не позволява големи бюджети.

Всички думи, а той не е единственият, който е основният аргумент, неговата автономност! Благодарение на своя 6,4-инчов Super Amoled екран с рефрактерна честота 90 Hz, той е добре калибриран, напълно оборудван с голяма 5000 mAh батерия, има автономно захранване за повече от 30 часа използване, което да имате проблемът от три дни без възстановяване.

Незабравим комфорт в епохата на много мощните смартфони ще може да има нов ден!

За тези, които се представят, това е лош шанс за SoC MediaTek Helio G80, който се предлага с 4 Go RAM. И това е цената, всичко е наред. Навигацията е плавна, но не е нужно много, за да обиколите гурме игрите с Fortnite.

Côte снимка, това не е плюс, но няма значение дали искате да имате горната част на горната част между ръцете си. Ако имате Galaxy A22 5G, можете да получите основна камера 48 Mpx, можете да правите снимки от нея и малко прекалено. В замяна на това станцията си даде правото да вземе наградата за цял ден, а това е от съществено значение.

Rue de Commerce се продава на цена от 249 евро, но в момента се предлага на цена от 229 евро.

Купете Samsung Galaxy A22 от Rue du Commerce за € 229


Samsung Galaxy A32 5G

Смартфони Soldes: Samsung Galaxy са на цената на Rue du Commerce

Настоящата луна от март 2022 г., новият Samsung Galaxy A33 представлява гамата на Galaxy A, гама, която ще бъде представена през лятото на 2021 г. плюс 58% от продажбите на смартфони в света.

На това ново устройство на root конструктора може да се изчисли на SoC къща Exynos 1280 2.4 GHz съвместима с 5G, от екран със защита Gorilla Glass 5, голяма батерия от 5000 mAh с минимум издръжливост преди 2 дни , и са сертифицирани за Dolby Atmos.

Той има изискването за сертифициране IP67, което включва потребител, който няма одобрение, което причинява щети и прогнози.

Внимание, че колата не е заредена с зарядно устройство, така че можете да използвате зарядното устройство на USB-C накрайника и да го използвате.

За това, което е склад, вие печелите от 128 Go, за да складирате вашето мултимедийно съдържание.

Côte photo, може да се изчисли на 4 шапки и основно устройство от 48 Mpx, ултра голям ъгъл от 8 Mpx, сензор за дълбочина 2 Mpx за портрети и накрая капачка за макро от 5 Mpx.

Samsung Galaxy A32 предлага страхотна цена на Rue du Commerce на цена от € 299 и цена от € 329.

Купете Samsung Galaxy A32 от Rue du Commerce за € 299


Печалба от най-добрите планове за Rue du Commerce

Тази страница съдържа списъци на партньори, които сертифицират продукти, които JV избира за вас. Просто изчакайте да щракнете върху някой от тези хора или няма да платите повече, но търговецът ще отмени комисионната.
И спестете повече.