Специален промо код, продаден на Samsung Galaxy A53

Новият Samsung Galaxy A53 предлага красива гама от красиви продукти. Много е важно да се спори и по-конкретно. Благодаря за промо код за спойки от 2022 г., цената е от 459 евро до 279 евро.

Samsung се отличава с концепцията за смартфони в гамата от смартфони, амбиентният строител е амбициозен да бъде неограничен в гамата от смартфони. Pour cela on retrouve la gamme A qui attire par sa fiche technology equilibrée et son prix relativno достъпен. Последният Galaxy A53 е много вълнуващ и може да издържи добър момент. отговаря за 4 месеца в дните на жените с Android. В допълнение, струва 180 евро от цената си lors des soldes d’été 2022.

Samsung Galaxy A53 има известна мощност

  • 120 Hz AMOLED бял екран
  • Пълен и поливалентен фотомодул
  • Комфортен комфорт
  • Последен плюс: 4 години на ден

С начална цена от 459 евро Samsung Galaxy A53 е наличен в промоция на 279 евро en utilisan le code RAKUTEN30 на сайта Rakuten.


Ако в пакета офертата, спомената в тази статия, не е налична, благодарим ви, че закупихте coup d’éil ​​ci-dessous afin de dénicher d’autres offres careant le Samsung Galaxy A53. Таблицата се запълва автоматично.

Неконкурентният диапазон на диапазона

Samsung Galaxy A53 е нова гама от марки, които могат лесно да се конфигурират с първокласни устройства. Този смартфон печели от скрийнсейвъра на Samsung и предлага бял 6,5-инчов OLED екран. Предлага дефиниция във Full HD + с рефрактерна стойност от 120 Hz, без съвместимост с HDR10 +.

За частта от снимката Galaxy A53 предлага добра поливалентност: има основен драйвер с 64-мегапикселова оптична стабилизация, ултра-голям 12-мегапикселов обектив, 5-мегапикселов макро и 5-мегапикселов сензор. Знакът на трафика, че нощта на обработка на нощни снимки е 2,1 пъти по-бърза от предишните версии и модния портрет на този мелиорат, не само благодарение на добрия жест на контурите на суетата.

Направете за durer

С изпълнения на Côtés, A53 включва новата къща на Samsung за игровата среда, Exynos 1280, придружена от 6 Live Memory Goes. Durant notre test, la puce du Galaxy A53 est derrière la koncurrence. Néanmoins, elle s’en sort très bien pour les usages du quotidien, mais pour une utilization plus intense en jeu, il faudra revoir faut exigences à la baisse.

Приключението, което е предимството на изживяването, използващо течна и агресивна мощност за Android 12 с One UI 4.1. D’ailleurs la firm sud-coréenne assure да има мисии в големи списания и пет минути в мисии за сигурност. Galaxy A53 има маршрут за 2027 г., с максимален интерфейс за Android 16.

Автономията също е солидна благодарение на батерията от 5000 mAh, която може да се използва за поддържане на смартфона два дни след маркировката. Това е promesse tenue puisque lors de notre test, le A53 est parvenu à tenir 48 hèure d’affilée avec une une use modeste. Без зареждане без зареждане на хоризонта, но класическа 25 W система за бързо зареждане с 30 минути за ремонт на батерията.

За да спестите повече, не се колебайте да прочетете нашия пълен тест на Samsung Galaxy A53 5G.

9 / 10

Samsung Galaxy A53Samsung Galaxy A53

В името на 2022 войници

Les Soldes d’été ont officienlement commencé le mercredi 22 юни 2022 г. във Франция et se termineront le mardi 19 juillet au soir. Това е основното, плюс сделки на нашите и факта, че имаме по-добри оферти. Вижте промоции, които си струват парите ви.

За тези, които нямат добър план за това събитие, ще имате някои разсъждения за осиновителя на основното нещо, но той няма да може да предложи препоръките, които препоръчваме:

  • Живеем със собствен акаунт в Twitter @FrandroidPromos унифицирано допълнение към добри планове (платете, за да активирате ключа за получаване на известия в реално време)
  • Изтеглете нашите приложение Frandroid (достъпно за iOS и Android), за да активирате известията от категорията „Bons Plans“ и да прегледате най-новите статии в реално време, публикувани във French Days
  • Абонирайте се за нашия бюлетин Bons Plans, за да бъдете нащрек за оферти за първи път (плюс повече от една поща на ден, освобождаване с 1 щракване, без повече разпространение):

За нас ви каним да изтеглете нашето приложение за Android и iOS. Можете да четете и четете нашите статии, файлове и да гледате най-новите ни видеоклипове в YouTube.