съвет на пациент относно таксата

„Не знам какво да кажа фиброиди преди да бъде диагностициран на 35 години. В допълнение към сенсибилизацията, ние сме в състояние да разберем повече за всичко et cela aurait pu probablement m’éviter une longue errance medécale. Жените на всичките им деца са балади за правото на игра с липсата на обяснения за адаптирано лечение. Това е причината поради тази причина аз да съм представител на Асоциацията Fibrome Info France на остров La Réunion où je vis.”

Fibrome utérin: Искам да знам болестта

„В личния си живот пристигнах в болницата, за да получа медицински съвет. Против съм съветите на гинекологичните консултанти, които не приеха дискурса. Бих искал да направя дълги търсения, за да намеря решение, което е удобно за мен, това е посока, интервенция чрез ултразвук, която може да бъде намалена с 60%. Жалко е от 2022 г., жените се изпращат пред лицето на тази патология поради липсата на медицински препоръки. Това е източникът (наред с други) поради тази причина, че съм член на Асоциацията Fibrome Info France. Няма значение дали искате да разберете за асоциациите и да намерите утеха и преживяване от загубата на опит. Благодарение на нея афро-карибските жени са по-чувствителни на допир миома на маткатаentre autres причинява connues“.

Fibrome de l’utérus: ne pas banaliser les pesômes

En informant le grand public, cela permet de changer les choses, а не само изгледът от порте на пациентите. Някои медицински специалисти са склонни да омаловажават симптомите на фиброиди и да провокират болка. Възможна е липса на награди в човешкия акаунт и психологическото въздействие на сертифицирането на гинекологични дискурси. За да променим цялото, Имам шанса да анимирам първия ден на сенсибилизация при фиброиди в Сейнт Луис, благодарение на подкрепата на Службата за превенция на Общността. От името на Fibrome Info France беше представен един от трите медицински прегледа: д-р LESPINAS (Clinique Durieux), д-р TRAN (CHU Sud) и д-р GUILLOU (Clinique des Orchidées и Clinique Ste-Clotilde). Анекдотите, за анекдота, са в конферентната зала Simone Veil.

Аблация на матката: направете гласа на пациентите

„Някои гинеколози не трябва да предлагат други опции, които“хистеректомияc’est-à-dire, аблация на матката, която е симптом на миома; surtout chez les femmes qui n’ont plus de désir d’enfants. Лично аз нямам намерение да направя втора грешка, но отказвам да кажа какво друго мога да кажа за този тип категорични определения. D’ailleurs, contrairement à l’avis post-operotoire et cette recommandation insistante; шест месеца след мен цезарово сечение d’urgence et l’incision incidentelle de mon fibrome, mon utérus était complètement cicatrisé et je pouvais même envisager de faire un autre bébé. Въпросът е certify discours alarmistes ne sont pas toujours pertinents…

За повече информация относно Фибромната асоциация Информация Франция:
https://fibrome-info-france.org/