Съюз между технологични полове за стандартизиране на нормите на отворените стандарти

Мета, Microsoft, Nvidia, Sonyв допълнение към 33 други страхотни технологии в лицето за изграждане на метавери във формата на група за маса на мястото на инфраструктурата на оперативно съвместими метавери.

Източник: AdobeStock / Ascannio

Baptisée Форумът за стандарти на Metaverseтази нова инициатива е въвеждаща интероперативната и съвместимостта на croisée в пространството и е предпочитана за развитието на “métavers ouvert”.

Селон уеб сайта, форумът е “отворен за всяка организация и безплатен”. Между другото, точно така е

.

Selon un прессъобщениефорумът, hébergé par Khronos Groupконцентрирайте се върху прагматичните проекти, основите на действие, прототипа на маса хора, хакатони, plugfests и инструменти с отворен код, ускорете теста и адаптирането на нормите, всичко това в разработването на съгласувана терминология и директиви за внедряване“.

Участниците изчислиха, че 37 géants de la tech qui ont été étété activement implisés dans l’espace et englobent un large éventail de sociétés différentes, des fabricants de puces et des sociétés de jeux aux organisms de normalizationcommeta Консорциум на World Wide Web (W3C).

Неадекватността на една от тези организации е изрична от факта, че целта е нова концепция, нова, която има потенциал и която има свои собствени значения с различни значения, указващи обявяването. Следователно форумът за стандарти на Metaverse е организиран, за да координира плановете и да намали „дублирането на усилията за преминаване през индустрията“.

„Форумът за стандарти на Metaverse е уникално координиращо усилие между стандартизацията и индустриалните организми, но мисията е да благоприятства прагматичното нормализиране и възможността да бъдем съществени, отворени и приобщаващи“. Нийл Треветпрезидент на Khronos.

Отбелязва се също, че вносителите на металургичната индустрия не фигурират в списъка на членовете. Ainsi, Apple, qui se penche serieusement по темата и се изсипва девенир доминиращ актьор в домейна lorsqu’il lancera a casque de mealité mixte, est отсъства.

Игрите на игрите Robloxкойто създава свои собствени цели, ет Nianticоригиналът на играта за наследяване с разширена реалност (AR). Pokemon Go, ne figurent pas non plus parmi les members au forum. Други платформени форми произлизат от метафори, базирани на криптовалути, напр Пясъчникът да Decentralandса почти абсент.

Другите фирми са първите участници Али Баба, Huawei, Adobe, Единство et ИКЕА.

Изпратете вашите филиали:

  • За криптовалути в SEPA, Европа и френските градовепосетете Coinhouse
  • За закупуване на криптовалути в Канадапосетете Bitbuy
  • За генериране на интереси на биткойниотидете на сайта BlockFi
  • За сигурност или акции на криптовалутиprocurez-vous les portefeuilles Ledger да Трезор
  • За да прехвърляте вашите криптовалути анонимноинсталирайте приложението NordVPN

За да инвестирате в криптовалути или шедьоври:

За да натрупате криптовалути:

  • На покер на игралната платформа CoinPoker
  • Фентъзи футболен свят на платформата Сораре

Налична е ограничена информация нашият бюлетин е безплатен и нашите социални ресурси: