Теренна пързалка в Сагеней: la pente sera adoucie

След като научават за евакуациите, кметът на Сагеней Джули Дюфур и инженерът на MTQ ще открият пресата, за да обяснят естеството на тревата, което е в съответствие с количеството пари, което имате в терена.

• Прочетете също: Евакуирани в La Baie: правителството bonifie son aide aux sinistrés

Маз Dufour a tout d’obord dit regretter toutes les theorie farfelues qui circulent sur médias sociaux sur les causes du glissement de terrain.

Тя споменава и сметката на aujourd’hui (mercredi), служител на правителството, която е в момента на досието за финансови компенсации на гражданите.

Обяснения

Денис Демерс, от секцията MTQ Terrain Movies, обяснява, че понастоящем са налични плъзгачи на Quebec Terrain.

„Има 200 сигнала годишно, които оценяваме. В 60% от времето хлъзгавите пързалки са отворени. По-голямата част се произвежда от дългия ход на водата. Изключително е да си прекараш страхотно в тези условия“, обясни той.

11 април, процеп от този доклад във Ville alors qu’il y avait de la neige sur les terrains. След други интервенции и първи евакуации, MTQ препоръча на 26 април охранителен периметър и поставяне на бетонни блокове.

„Това е много важно, каза г-н Демерс. Повечето от нас имат време да се намесят, преди да произведат. Ако можете да подкрепите наемодателя, но можете да извадите и някои от годините. Компанията Englobe нямаше време да прекрати изследването на слънцето.”

„Това е много добре. Le mur a fait son travail. Арестите на отломките, къщата на пустинята в raison d’être», at-il ajouté.

Причините

Четиридесетте плюсове са отговорни за плъзгащата се част на експерта. Но за какво е пукнатината на майката, разцветът на природата на слънцето, един нестабилен ъгъл, свързан със силата на малка река.

Il n’y aurait pas de facteurs humains ici, «facteurs responsables de 40 à 50% des glissements», prend-il soin d’ajouter, invitant les gens à ne pas faire des travaux en haut, dans ou au pied d’une плащат без разрешение.

Влошаване

„Но основното нещо, само с един или с последния, е сигурно, че другите ни слайдове ще бъдат запазени“, каза той.

Това е възможността за “много готин ъгъл, който може да бъде спасен без отвращение”, което доведе до евакуацията на 53 допълнителни жилища на 18 юни и изграждането на две сгради.

Изображението е феноменално или „течност по този начин, за да абсорбира това и да създаде енергийна ефективност“ до консистенция на „това, което се сравнява с такова, което той предава на малахора.

„Възможностите на coulée argileuse са много добри. Той служи за период от две години в Квебек. Но ние нямаме шанс да го вземем, но го имаме с пакет от изобретения“, каза Денис Демерс.

Без храносмилането един сводест ъгъл може да бъде сортиран по периметър.

Вижте пропуска

Съответните монтажи имат стара плъзгане в северната част на планината “от 1000 до 2000 години”, вдъхновена от инженерите, за да определят ролята на служителя.

Quatre maison (cinq en comptant celle qui a glissé) seront assurément démolies en haut du talus. S’il est nêcessaire d’agrandir la zone d’adoucissement, deux autres en haut pourraient être detruites.

Две къщи в основата на полуострова – които се намират в зоната за сигурност на едно от най-важните работи – ще бъдат съборени и те ще имат точно това одобрение в миналото.

Точно, че изследванията на слънцето не са още по-важни, което остава същото като „количеството сол, което трябва да включи автора на цикатриката“, М. Демерс каза, че „не знаем какво да правим, което не е сложно , но не ме интересува как да го направя.”

Сигурност

Изключването на остатъка в основата на писалката. — Твърде опасно е за работниците. Cela indike que malheureusement les evacués ne pourront retourner dans leur maison avant la fin des travaux.

Въпреки че определени етапи не са през пролетта и проучването не е приключило, М. Демерс не е длъжен да го прави. Но това е единственият начин да стигнете до фазата на работа “време, когато pellets seront en haut”.

Une fois la pente adoucie, il restera à enlever les debris du glissement, qui mesurent jusqu’à 8m de hauteur et à remettre de la vegetation.

И защо окупирате охраната, която ще се върне в къщата ви?

“В моята работа той каза, че е” като диван в тази къща.” Et après les travaux, je serais même prêt à acheter une de ces maisons », at-il garanti.

Имате ли информация, която да споделите с тази история?

Имате ли тема, която ни интересува да четем?

Пишете ни адреса или ни се обадете директно 1 800-63 SCOOP.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2&appId=452833365068139&autoLogAppEvents=1″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));