Технологиите на продуктите на пуант за споделяне на месингови остатъци

Квантови точки ще се произвеждат в страната на страната, което е резултат от издаването на бирарии (Снимка: La Presse Canadienne)

Risidus brasicoles peuvent être transformés en cristaux infiniment petits qui entrent dans la fabrication de technology de pointe, ont constaté des chercheurs de l’Institut national de la recherche scientifique (INRS) и l’Ecole de supériere technology.

Appelés «квантови точки», ces cristaux sont en reality of «nanocristaux» qui ne mesurent chacun que quelques milliardièmes de métre (нанометър съответства на милиардиèме де mêtre).

Нормално произвеждани продукти на лордове и замърсители като кадмий и уплътнител, тези точки съдържат много тапи, които трябва да бъдат произведени от партията, което е резултат от зърнени храни, издавани от бирарии, някои от които са ежегодно оправдани.

Квантовите точки са наред с други приложения за излъчване и поглъщане на осветителното тяло, например като биомедицинско улавяне или като част от екраните от ново поколение. Истинският югоизток на Samsung, не само, можете да намерите ресурси за синтезиране на броя точки за използване на вашите телефони.

„За да се използват други приложения, които са една от най-малко важните точки в технологичния и търговския свят, като слънчеви технологии, също е възможно да се абсорбира светлината, за да се преобразува в друга форма на енергия“, обясни професор Федерико Розей от INRS .

„За изливане на електричество може да се използва за почистване на водни молекули и отделяне на кислорода от кислорода. А водородът може да се използва като обикновено гориво.”

Професор Розей и неговите колеги разглобиха тези отпечатъци на страниците на ревюто на RSC Advances на Кралското химическо дружество, което е възможно да се произвеждат квантови точки от карбонат с луните на дъската.

Също така е полезно да се използват четири микро-онда в домашни условия за карбонизиране на дренажа, създавайки нов акцент, който представлява смес от тази смес с дестилирана вода и ремиксирана в четири микро-онда. Пасаж в центрофугата и етапите на напреднала филтрация на базата на квантовите точки.

Финият продукт е способен да открива и определя количествено мътни метали, които могат да съдържат други замърсители, които влияят на качеството на водата, околната среда и здравето.

„Той може да модулира свойствата на количествените точки в променящо се поле, морфология и състав“, каза професор Розей.

Quantiques, които са монтирани в най-добрите изпълнения, poursuit-il, continent malheureusement des métaux lourds dont l’utilisation est loin d’être souhaitable d’un point de vue environnemental. Той работи за подобряване на нетоксичните елементи и в идеалния случай е много възвишен.

Съдържанието на елементи като въглерод, азот и фосфори, които допринасят за ефективността на точките на интерес. Прецедентите са предшествани от премахването на квантовите точки, представляващи интерес към частта от въглеродните влакна, която представлява интерес, за да улови слънчевата светлина и да я трансформира в друга форма на енергия.

Този проект беше направен от мен в сътрудничество с микробрасерията Brasseur de Montréal, която допринесе за възхода на зърнените култури. Писателите общуват изключително с бирария плюс голяма плочка, която е интересно да се интересувате от този технологичен процес.

„Принципът на основата, това е есето на valoriser des dechets“, каза професор Розей.

Но добър. De là à à conclure que plus vous boirez de bière, plus vous aiderez nos hôpitaux à se doter des equipements de pointe dont ils ont besoin, il ya certainement un pas qu’il faut se garder de franchir.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’//connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

fbq(‘init’, ‘1802611106632565’);
fbq(‘track’, “PageView”);fbq(‘track’, “ViewContent”);(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/fr_FR/all.js#xfbml=1&appId=129224193866475”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’)); .