това лечение за подпомагане на ерекцията

ВАЖНОТО

  • Само авторите, около 80% от хората, които са диагностицирани с рак на хранопровода, не се повлияват от химиотерапия.
  • Лечението, разрешението в света на света, жанрът на вторичните ефекти, идва с най-високите дози.
  • През 2018 г., плюс 5400 нови случая на рак на хранопровода в този преглед във Франция.

Пророчеството на софистиката Рак е дума”rappelle la Френско национално дружество по гастроентерология. Ново проучване е няколко специални прегледа Cell Reports Medicine, подобряват шансовете за наблюдение на внимателните хора. Изследването на Центъра за изследвания срещу британския рак относно откриването на лекарство, използвано срещу еректилна дисфункцияpermet de renforcer les effets de la химиотерапияdans le cas du рак на хранопровода.

Резистентност към химиотерапия

Лечението, известно като инхибитор на PDE5, може да блокира резистентността към химиотерапия в апелативния клетъчен цикъл. фибробласти ракови асоциации (CAF), разположени в зоната на авторство на тумора. Celles-ci participent à la croissance de la tumeur en l’alimentant et en la recouvrant, ce qui bloque l’action des traitements comme la химиотерапия. Авторите на Cancer Research UK откриха, че нивата на PDE5, ензим, присъстващ в енорията на сангвиничните вази, са повече единадесет в аденокарцинома на софага, отколкото през тринадесети век. Нивата на повишения на PDE5 по този въпрос се основават на CAF и повишената експресия на този ензим се свързва с глобален излишък плюс faible.

Инхибира ензима

След тази разкрита премиера, черешите бяха тествани и инхибирани от PDE5, използван при лечението на еректилна дисфункция. “Разработването на нови лекарства срещу рак е изключително важно, но е важно да се полагат много грижи и това е много важно в хода на маршрута.Rappelle Michelle Mitchell, генерален директор на Cancer Research UK. Решени сме да определим съществуващите лекарства, хомологирани за други млади хора, които са ефективни при лечението на рак.”

За да тествате действието си в рак на хранопровода, учените бяха затрупани от клетките на туморни клетки в 15 биопсии на пациенти с много сортове артрит в лабораторията. От друга страна, учените са тествали комбинация от PDE5 и стандартна химиотерапия. В сметките на 12 пациенти пациентите първоначално не са се повлияли от химиотерапия, но са чувствителни към химиотерапия като стандартен метод.

От бъдещи произведения

За авторите това са резултатите, които “Инхибиторите на PDE5, свързани с химиотерапия, намаляват риска от определени проблеми с химиотерапията, различни от химиотерапията, атакувайки резистентността към химиотерапията, която е един от основните принципи на лечението на рак.. Следващият етап на работа беше клинично изпитване на фаза I и II за тестване на инхибитор на PDE5 във връзка с химиотерапия при пациенти с напреднал рак.