Това устройство ще се използва за лечение на ректума без операция

Това е революция в областта на медицината и в борбата срещу рака. Au Center Antoine-Lacassagne de ХубавоОблеклото за контактна терапия Papillon 50, ще бъде признато научно на конгреса на Asco (Дружеството по клинична онкология) в Чикаго като ефективно лечение за рак ду ректума.

„Бях първият пациент в Лион през 50-те с този метод на приложение от д-р Папийон, лъчетерапевт в центъра срещу рака срещу Ница, по инициатива на търсенето. Това признание е все едно е имал синтез на Луната и това, което заслужава, е сензация. »

90% от пациентите са починали при Papillon 50 плюс външна лъчетерапия

„Това е първият път, когато той ще може да плати за рака на ректума без операция. Методът е един от най-популярните през 90-те години на миналия век и е устройство, което е много популярно. Филипс, който беше зает с измислици, беше арестуван през 2000 г. [Organ Preservation in Early Rectal Adenocarcinoma] който започна през 2014 г. Това е произволно есе, преди да успее да покаже своята ефективност. Има 140 млади хора, 70, които използват лечението и 70, които не могат да присъстват преди три години, за да са сигурни, че то работи. »

Причината за 25 пациенти е в центъра на Ница, но пациентът липсва. Това са резултатите от следните интервюта: При класическа външна лъчетерапия 60% от хората на тяхната възраст са воини, а 90% от хората, които са се възползвали от сесиите на контактната терапия Papillon 50, все още са в беда.

Цялата история е облъчена

Машината, която има три примера във Франция, е представена с тръба, която е поставена от вътрешната страна на ректума. Той е ефективен за деца, които не се вписват в диаметър 5 см и чийто шрифт е възможен, 3 см или по-малко. Le Papillon 50 envoie 20 grey de rayons X en deux minute, ce qui отговаря на à dix fois plus de rayons qu’en radiotherapy classicique.

Le Pr Gérard avec l’appareil Papillon 50 – E. Martin / ANP / 20 минути

„Относно контрола на облъчването, виждаме, че нямаме това, което докосването е докоснато и което не е абсолютно токсично“, каза Pr Gérard. Необходими са само три сесии от следващите няколко минути, комбинирани със следващите няколко дни външна лъчетерапия. „В една сесия се неутрализира 50% от количеството, 80% от втората. В 99% от случаите лечението може да се извърши като предварителен тест, без продължение, без двойки и без никакъв риск от живот с увреждане, което може да се използва за предизвикване на хирургическа интервенция“, каза той.

10% от раковите заболявания ще се възползват от този метод

Et le Papillon 50 ne s’occupe pas seulement des cars du rectum. Раковите заболявания на пейката също могат да бъдат лекувани по този начин. „Тази машина е наистина ефективна за папиери, бушове, вагини и всички тела на повърхността. Плюс 10% от всички ракови заболявания във Франция в полза на тази техника, което показва професорът, който очаква развитие във всички страни. Фактът, че опасностите от образувания са много трудни за лъчетерапевтите, са способни да манипулират това устройство, което изисква труден жест. »

La Dr Cyrielle Scouranec беше част от опашката, която спаси, notamment grâce à la transmision du savoir du Pr Gérard. Depuis un an, elle pratique alors cette méthode aux pacijenti. „Имам техническа техника с автомобил с предизвикателство, която прави възможно да мога да се отнасям към всеки, изрично. От медицинска гледна точка е много интересно и много удовлетворяващо да се види отговорът на това лечение. »

В центъра на Антоан-Лакасан, друго облекло, Papillon +, е този уникален свят. „Първото нещо, което се случва, е ракът за един ден, минута, казва Жан-Пиер Жерар. Това е въртяща се кола за промяна до края на живота на пациентите, те са тези, които искат да минат без операция. »