Федералното правителство финансира Hockey Canada

. Et si l’organization éclaboussée par des alélegations de viol collectif veut retrouver accès aux deniers publics, elle devra montrer patte blanche.

Публикувано в 12:29 ч
Липсва в 15 ч

Мелани Маркиз

Мелани Маркиз
Пресата

Това наказание беше обявено в края на деня в резултат на поведението на организацията, водеща до постоянния комитет на Канадската патриаршия, Отава.

On n’a pas obtenu beaucoup de réponses lors de cette comparution, mais ce qu’on a appris au sujet de leur gestion de l’évènement est extřêmement troublant et préoccupant.

Паскал Сен-Онг. министър на спорта

Тя не трябва да преминава през организацията, която вече се е фокусирала върху края на „културата на мълчанието“.

„Фактът, че ще пристигнем през 2022 г., че ще променим културата и че ще приемем най-добрите практики“, а министърът ще пусне пресцентър в парламента, благодари по средата.

Hockey Canada трябва да подобри условията, при които федералният фонд се пренасочва.

В праймтайма те наистина разкриват препоръките на фирмата на Henein и Hutchison, които според мен са независимите запитвания и „подробностите за плановете на плана, които трябва да бъдат изпълнени в началото на промяната“.

Ensuite, ils doivent devenir sigataires du Bureau du komissaire à l’integrité dans le sport, qui a lance la premiere phase de ses operi le 20 juin.

Tant que Hockey Canada не се съобразява с условията, il «ne recevra plus aucun paiement ou nouveau financement de Sport Canada, a tranche la ministre.

Съобщението за авейла на борда беше направено в интервю за ТСН, чийто разказ беше публикуван на премиерата.

В нещо като заседателна зала на парламентарния парламент, Luci soir, Pascale St-Onge n’avait pas fermé la porte à l’idée de couper les vivres à Hockey Canada, sans pour autant signaler son intention de vite passer à l’action .

Elle avait plutôt настоя за l’importance de boucler l’audit financier déclenché quand l’affaire a éclaté.

«Животът ми, за да се възползвам максимално от светлината възможна на тази история, това е финансовата помощ, която е в хода на представянето […] On va poursuivre avec l’audit, et il n’y a rien qui est exclu », avait-elle argué.

Ако правителството избере тапа, която да може да го финансира, това е едно от най-важните неща за Hockey Canada, който е младежки мъжки отбор, изложен на министъра.

„Имате, имате и женски отбор по хокей, параолимпийските отбори. Alors pour l’instant, il s’agit d’un gel […] Преглеждаме апартамента », бележка от at-elle.

Hockey Canada не реагира на обявяването на тази санкция, меркреди, но повече от адвокатската кантора в Торонто Henein and Hutchison.

Ненаситни митничари

На масата на комисията в последния ден никой не остана доволен от обясненията, дадени от високопоставените диригенти на Hockey Canada.

Те са и сред най-добрите участници в шоуто на Hockey Canada, че искат да могат да се насладят на любовта си със старите играчи на Канадската хокейна лига (LCH) и самоличността им не е известна.

„Поехме тази отговорност, защото трябва да уважаваме младите жени, които не искат да бъдат идентифицирани и които не искат да знаят имената на най-добрите публични играчи“, каза Скот Смит, президент на Канада. събиране на комитета, Лунди.

Те също се опитаха да разберат кой е спортистът за сметка на участието в ремонта на тези събития през пролетта на 2018 г., но също така, че имаме възможност да се занимаваме и с полови контакти с млади хора survenus dans les cinq ou six dernières années.

В случая министърът на St-Onge изрази това: „Не приемам факта, че това е норма в нашите национални спортни организации, а канадците не искат да правят нищо повече“.

Както бордът съобщава в доклада на TSN, любезно правило е да се намеси в седмицата след като се очаква победата да бъде депозирана на 20 април със заплата от 3,55 милиона срещу някои бивши играчи на LCH, срещу лигата и срещу хокей Канада.

Независима реклама

À la Chambre des communes, mercredi, une motion déposée par le Bloc québécois reclaimant qu’une enquête indépendante soit menée sur cette affaire a eté unanimement approuvée.

От друга страна е възможно да има изолирано събитие или съществуване на пропуски в модата на хокейната Канада traite les planes на сексуална агресия, сексуални обекти и други видове инциденти, които са толкова докладвани», dit la motion.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());