Филе на агресията в Pointe-aux-Trembles | Развълнуван от защитата, южната врата се затваря

Една от армиите на юг и защитата на мен до театрална чаша в досието на акустичния звук, атакуващ филе в Поант-о-Трембъл. В областта на декларацията Танвир Сингх не носи наказателна отговорност, югът също е причина за мотивите за защита на информацията.

Публикувано в 16:11 ч

Луи-Самюел Перон

Луи-Самюел Перон
Пресата

Атака срещу филе в средата на булевард Tricentenaire, а « резачка »В нивите. Това е всичко, което Мд Милева Камире иска да участва в публично събитие относно тази насилствена агресия, която очаква Квебек през миналия март. 10-годишният откри този сезон без причина 21-годишният да бъде спасен от гостите.

Адвокатът на защитата е ефективно засегнат от липсата на възможна публичност, но също така представя общо предложение за обявяване на Танвир Сингх за ненаказателна отговорност за причините за психични проблеми. Психиатрите не стигнаха до заключението, че това е доклад, който не е достъпен за обществеността.

За моя най-голяма изненада младият Кристиан М. Тремблей е адвокат на защитата на правата, извършена от неговия клиент, което обикновено се случва в този тип преписки. — Не мисля така. D’habitude, il n’y a pas de résumé des faits », s’est toutefois plaint Mд другарю. Това обаче е трудно да се направи в психиатрична връзка.

„Това не е моята интерпретация на Лои. аз съм югът. Вие сте югът! », Alors martelé le juge Christian M. Tremblay, excédé. „Ако не се съгласиш, ще бъдеш свободен. Трябва да се опиташ да стигнеш до друга държава, но и до друг ден. Je ne veux pas négocier avec vous », s’est exaspéré le juge.

Юристът на Бюрото за правна помощ се позова на част от аргументите на юг, че преврат няма. „Трябва да повторите историите си. не мисля така. аз съм югът. Ако не сте съгласни, ще трябва да отидете предварително. Je me dessaisis du dossier », at-il tranche.

Прецизности, които са изключителни в случай на досие в контекст.

Прокуратурата на Курон, Мд Анабел Шепард, в самото начало на срещата, за да разкриете решението си. „Не, Мд Шепард. Тя ще може да остане възможно най-дълго, тя ще може да го направи”, на юг от Трембли. „Това е много добре. La prochaine fois, je vais avoir ma leçon », a lâché le magistrat.

Снимка Дейвид Бойли, архиви LA PRESSE

Мд Анабел Шепард, прокурор на Couronne

Предложението на общината трябва да бъде представено пред млада жена. Защитата на присъствието на човека Танвир Сингх в Двореца на правосъдието, както и южната част на Трембли, е предопределението на „потенциалните проблеми“. В причината на персоналния полуостров, детето няма парфоа по едно и също време в аудиторията, в Гранд язовир на юг.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());