Хранителни влакна в Une du magazine VALOR

Последният брой на списание VALOR, достъпен в павилиона, е посветен на вноса на фибри в храната за дъвчене. За да стигнем до максимума на нашите изяви в състезания, това, че синът му е добре с леля си, но дори и в тялото си. Като цяло VALOR ще предложите най-добрите си съвети за подобряване на вашето благосъстояние. Dédié aux atthètes équins, ce numero propose d’en savoir plus sur les bases de la nourriture avec ексклузивно интервю на Michel Ismalun, шеф-готвач на piste français. Ерика Рейеркерк, ветеринарен лекар, специализирана в млади стажанти, е досие за вноса на хранителни влакна. À la suite, une раздел «Mythe ou realité» qui permet de connaître toute la vérité sur l’accès au fourrage. За да завършим, интервю с Джони Палс, на когото му беше позволено да направи повече в същия ден, тъй като успя да намери голяма и концентрирана храна. Проверете отново една от изключителните секции.

Открийте ексклузивността на една от новите рубрики на списание VALOR: “Истина или мит”

Искате ли да имате лош късмет в търсенето?
Мит!

Autorefois, les chevaux broutaient quasiment jour et noit. Те винаги се занимават с приготвяне на билкови паври в хранителни вещества, които включват и ароматни растения в продължение на 16 часа на ден. Това е вид храна, certes, богата на фибри, повече pauvre в sucres и в протеини. От друга страна, има много разновидности на ароматни растения и билкови плодове, богати на всякакви витамини и минерали.

Е, животът на “модерния” cheval е много различен от този, който е самодостатъчен, той е система на digestiv, lui, est toujours le même. Шевалът няма достъп до траен период, който продължава дълъг период на риск от развитие на здравословни проблеми. Contrairement à l’homme, le cheval ne produit de la salive que lorsqu’il mâche. Или стимулиране на храносмилането със слюнка и контрол на производството на стомашна киселина. Прекалено дългото прекъсване на слюнката е податливо на вътрешни проблеми с храносмилането, които водят до стомашни язви, пристъпи на софистика и колики.

Aujourd’hui, le fourrage est beaucoup plus riche en energie et en protein qu’auparavant. Възможно е да има огромно количество разход на гориво плюс енергия, която не е налична. Cela risque alors de provoquer des probleme de santes tels que des fourbures ou un surpoids. За храносмилателната система и спортист се препоръчва разпределяне на количество фураж, съобразено с енергийните ресурси на cheval и плюс малки порции.

За да откриете повече

Този раздел “вярно или невярно” е представен в ал рицар. Статията е публикувана в списанието Доблест, с Cavalor. В Valor, Cavalor можете да откриете историите на историците в общността и да предоставите информация за храненето, комплиментите и вкусовете.
В шестото число на Доблестта има въпрос за влакна. Вдъхновяващи истории за университетите на фибрите и равновесието между фураж и концентрации. Искате ли да спестите повече? Изискайте своята образцова БЕЗ храброст тук.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s);
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));