4 предимства на този boisson

Водата с лимон е сувенир, представен като естествено лечение за всякакви ефекти. Някои се преструва, че е този, който предпочита теглото на poids, за да обърне внимание. Боасонът се приготвя под формата на лимон и лимонова кора във водата. В този случай помагаме на други съставки, като джинджифил, мед, канел или кайен на прах. Ако искате да знаете какво можете да правите сред природата, можете също да си помогнете с това, което смятате, че е основата.

Тази статия прегледайте de plus près l’eau bouillie au citron pour déterminer comment elle peut affecter votre bien-étre.

1 вода с лимон може да се хидратира

Добавянето на лимонов сок към храната ви е отличен начин да останете хидратирани и да ви помогне да се чувствате добре за всичко дълго през деня. Водата с лимон може да бъде част от ползите за хора, които не искат да пият обикновена вода и предпочитат ароматизирани бойсони. Отпочинала хидратация е важна за много аспекти на здравето. Хидратацията е ключова роля в метаболизма, мозъчните функции, здравеопазването и др.

Обратно, дехидратацията може да провокира обезводняващи дразнещи нотки, отбелязвайки мускулни крампи, повечето тестиси, суха кожа и умора. Ако консумирате регулацията на boissons sucrees comme le soda, te sucré ou les boissons pour sportifs et que vous souhaitez réduire votre consommation, l’eau bouillie au citron peut étre une excellente alternative. Лимоновият бульон е пример за захар, подправки и консерванти и е красив и богат на калории.

2 Тя иска да избегне паричните преводи

Някои търсения предполагат, че трябва да се добави вода с лимон, за да се предотврати преизчисляването на калциев оксалат. Това са тези, които се насилват да могат да провокират двойки крепости и други остатъци като нови и нови. Водата с лимон може да ви помогне с цитрусови плодове в лимонена киселина, състав, който може да се добави към калция, за да се подобри образуването на рядко зъбен камък.

Кипенето на вода с лимон може също да увеличи количеството урина, което ви вълнува, което също може да увеличи количеството протеин, за да се предпази от редовни изчисления. Certaines of study plus anciennes ont montré que boire de la limonade, ou du jus de citron dilué dans de l’eau, pouvait augmenter la quantité de citrate dans l’urine et diminuer significativno le risques de formation de calcul. За най-добри резултати добавете малко лимонов сок към лимоновия си сок, за да увеличите максимално теглото си в лимонена киселина.

3 Малкото предпочита теглото на poids

Свързан с балансиран хранителен режим, лимоновият сок може да бъде чудесен вариант, ако искате да отслабнете. Все по-често това е проблем, който благоприятства любимото тегло, а не че лимоновият сок е особено полезен. Ежемесечни проучвания, че увеличаването на консумацията на вода може да бъде свързано със загуба на тегло, но можете да го използвате и за възстановяване на други зеленчуци плюс калории във вашата диета. Boire de l’eau avant les repas peut également augmenter le sentiment de satiété, ce qui pourrait entraîner une diminution de la prize alimentaire.

От друга страна, има определени изследвания, плюс старите, които се въртят около водата, които могат да стимулират метаболизма ви и да увеличат комбинацията от калории и благодат. Освен това изследователските добавки са необходими, но се наблюдават определени изследвания върху резултатите от митовете. И има още много, водата на водата се свързва с теглото на поидите. Изследването не е уникално с факта, че лимоновият сок е по-ефективен от обикновената вода.

4 Лимонена вода или обикновена вода

Ако предпочитате водата от цитрусови плодове с обикновена вода, не овкусена, налейте водата си с лимони, лимони и портокали може да бъде отличен вариант. Toutefois, hormis ses effets potentiels sur les calculs renaux, la plupart des avantages de l’eau aux citrus sont dus à sa base aqueuse plutôt qu’aux citrus qui la composent. Е, водата, приготвена с лимон, лимоново зелено или портокали, може да съдържа малко количество витамини и минерали, разликата между водата от цитрусови плодове и водата в обикновените хранителни условия е минимална.

в обобщение

Лимонова вода е boisson obtenue en faissant бульон от лимони и лимонова кора във водата. Освен че поддържате хидратация, можете също да благоприятствате загубата на тегло и да предотвратите всякакви проблеми.
Ако имате лимонов сок, можете да спестите много вода от вашите хидратиращи напитки, но можете също да консумирате обикновена вода за всички ползи.

Източник

Медицинска и диетична терапия за превенция на камъни в бъбреците

Дългосрочна диетична манипулация на базата на лимонада при пациенти с хипоцитратурна нефролитиаза

* Натиснете Santé s’ efforce de transmettre la connaissance santé dans un langage accessible à tous. В ACUC CAS предоставената информация не обръща внимание на известието на здравен специалист.

Знаете ли нашето съдържание?

Получавайте всеки ден най-новите ни публикации безплатно и директно във вашата поща