5 естествени лека за разпалване на огън

ВАЖНОТО

  • Тигровата горчица е представена във Франция през 2004 г.
  • Наличието на ендемични зони, климатът е благоприятен за развитие на мостове.
  • Във Франция заразените хора са на пътешествие, например, за да благоприятстват предаването на млад мъж или да могат да погледнат назад.

Подът, слънцето, слънцето, празниците и мостовете! Шрифтът leur retour avec les beaux jours. Ръцете ни са нездрави, но са и много опасни. За да се предпазите, има естествени решения за избягване на тези насекоми.

Какви са опасностите от мостовете?

Chez les мустици, seules les femelles piquent. Те са пред моста, който все още е близо до четири дни. “Мостът ще се развива по-бързо поради високите температури “точно ‘Млад застраховка. Dans les pays chauds, leur developmentpement est ainsi plus facile, или ces insektes sont une menace: ils sont vecteurs de maladie. Lorsqu’un moustique femelle est infecté par un virus, il peut le transmettre à l’humain lors de la piqûre. Чикунгуня, денга, Заболяване на вируса Зика, млад огън, японска енцефалия, огън в Западен Нил, огън от шрифтовата част на долината на Рифт от младите вирусни предавания на моста. Но можете да преминете и паразитните болести като палудизъм. Очакват ви, младежите, които имат различни възможности. Tiger moustique, например, може да бъде носач на три вируса по-специално: денга, Zika и chikungunya.

Как да се предпазим?

За да се избегнат шипове, съществуването на отблъскващи продукти, които да се прилагат към тялото. Препоръчва се и за носачи на дълги и прости сгради, вижте монтажника на мостове. В някои комуни операциите на демустация са ланцети на случай на замърсяване от вестибюла вектори са открити. За лична употреба е възможно да се монтират инструменти, пожарогасители или да се използват специални ракетни установки.

Естествени техники

Някои растения, които винаги живеят мустици по естествен начин. По време на отворите, инсталирането на босилек, мащерка лимон, маточина, евкалипт или лимонена трева върбинка в офиса с отблъскващ характер срещу тези насекоми. Дифузьорите са друго решение за отблъскване: те задушават мястото на етерично масло от лимонена трева и здравец или на етерично масло от евкалипт.

Sinon, il existe différents remédes de grand-mère: un bol de thé avec une gousse d’ail pressée ou des oranges fraíches piquées de clous de girofle dégagent une odeur qui deplaît aux mustiques. В периода на силни цветове вентилаторът може да има двойна работа: тези насекоми не хранят въздуха в движение. Поставете едно вентилатор близо до един отворен прозорец или плюс вентилатори от ръцете ви, за да отблъснете тези насекоми.