À la la veille du 1er juillet | Дизайни на мъже и жени от Монреал без логика

Благодаря, вашият навигатор не поддържа видеоклиповете

Освен това един от петте месеца истински пари в момента е в процес на риск, шифър, който може да бъде увеличен в дните от месеца, в допълнение към 1ер juillet. La Ville assure qu’elle “repond présente” et offrira du soutien aux personanes dans le besoin.

Публикувано в 13:53 ч

Анри Уелет-Везина

Анри Уелет-Везина
Пресата

„Те са в рода, които са осигурени в момента, като обжалват само в 311. Вярно е, че не ви пука за всичко с този проблемен проблем. On est là pour aider », a martelé la mairesse Valérie Plante mercredi, lors d’une seance du comité executive.

Той успя да инвестира 3,4 милиона евро в “тактическия екип” на Ville, който включва различни партньори като общинския офис на Montreal Habitat (OMHM). Този организъм отговаря за референтната услуга, която придружава мъжете в търсенето на ново жилище.

В последния ден на април Монреал е готов да бъде добавен към увеличение от 10 до 25% от броя на семействата, които са в извънредно положение след 1ер juillet, parce qu’elles n’auront pas été capable de se trouver un logement adéquat. Предполага се, че 160 мъже ще могат да останат в хотела за няколко дни, които ще бъдат ретроспективно до руините на съдебния изпълнител.

През 2021 г. услугите ще бъдат отворени за 400 семейства, търсещи настаняване, и за 127 от тях, без логистика, на базата на такси и такси в хотела. Към днешна дата, «58 месеца в момента са изпълнени parce qu’ils sont sans logis ou à risque de l’être d’ici le 1ер juillet », signale la porte-parole du Front d’action populaire en réaménagement urbain (FRAPRU), Véronique Laflamme.

Те също така сигнализират, че има 245 местни места, които призовават за помощ от началото на месеца в Монреал, което е важно увеличение на сумата на парите. В периода от 2021 г. съдействие са потърсили 173 местни жители. „Partue au Quebec, on constate que les demandes d’aide sont en hausse. Периодът, за който родовете са релогентни, е с дължина плюс и плюс. On s’attend à ce que le nombre de locátares ne réussissant pas à trouver un logement augmente, au 1ер juillet et dans les semaines qui suivront », a indiqué Mаз Лафлам.

„Le bât blesse“ в Квебек, растението

През последните дни министърът на общинските въпроси и жилищата Андре Лафорест депозира план за действие от 78 милиона долара в подкрепа на парите, които не са платили лоялността на 1ер джуле. „В момента присъстваме повече от голям брой хора, които са в компанията на своите ресурси или повече финансови ресурси“, каза той.аз Лафорест.

По-голямата част от бюджета е добавена към добавките за лоялност, за да се поддържа месечното плащане. The milieu communautaire, dont le FRAPRU, a toutefois jugé ces mesures insuffisantes pour lutter contre la crise du logement.

Валери Планте, тя потвърждава, че администрацията „полага колосалните усилия, но в крайна сметка това е елемент, който превъзхожда пионерите, които отговарят за друга социална подкрепа, очарователни усилия“.

„Ще ти помогна с Accès Logis Montréal, той подреди единиците. Това е най-доброто нещо, това е Access Quebec Logis. Исканията, които направихме в правителството на окръг Квебек, ни добавиха няколко години, за да гарантираме, че единиците са много реални и ние продължаваме да работим в тази посока и настояхме кметът, който работи добре, да бъде с вас . »En vue de l’atteinte de sa promesse de construire 60 000 logements sociaux suplupéaires d’ici dix ans.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());