Banc d’essai Porsche 718 Cayman GT4 RS: на път

(Уилоу Спрингс, Калифорния) С 718 Cayman GT4 RS, Porsche преразглежда своя пропуск и тества, че страстта към колата не е умряла.

Публикувана на 1145

Ерик ЛьоФрансоа

Ерик ЛьоФрансоа
Специално сътрудничество

Време за ремонт на машината

Ла 911? Порше и неговите ученици не са тези, които трябва да бъдат. Voilà sans doute pourquoi elle n’a jamais été serieusement inquiétée par une autre sportive de la maison de Щутгарт. Не и този път. С уважение към RS (RennSport) à la 718, le constructeur germanique fait renaître une appellation qui, bien avant la 911, allait asseoir sa reputation en sport car.

Когато става въпрос за прехвърляне на курса на курса, това е източникът на методологията на работа и материалите (ако искате да знаете най-добрите неща за правене).

В хода на автомобила създателите на GT4 RS от серията аеродинамични приложения са сериозно проучени и интегрирани, за да увеличат вертикалния обхват (за придържане) и обучение (скорост на колелата). Като един от най-ценните курсови автомобили, мога да използвам дифузьорите предварително, че елеронът в края на деня винаги може да се регулира за присъствие на търсенето на равновесие във функцията за паркиране. И опциите за настройка не са налични. Може също да модифицира тялото на тялото и пинсетите за окачване. Пилот ли си и добър нападател в точката, нали?

 • Criblée de petites et de grandes ouvertures, la carroserie de la Porsche 718 Cayman GT4 RS favorise aussi bien l'écoulement de l'air que le refroidissement de la mecanique.

  СНИМКА FOURNIE PAR PORSCHE

  Criblée de petites et de grandes ouvertures, la carroserie de la Porsche 718 Cayman GT4 RS favorise aussi bien l’écoulement de l’air que le refroidissement de la mecanique.

 • Ръчното зареждане не е налично в Porsche 718 Cayman GT4 RS.

  СНИМКА FOURNIE PAR PORSCHE

  Ръчното зареждане не е налично в Porsche 718 Cayman GT4 RS.

 • Седмият доклад е в тон с ритъма на soutenu, той разбра с приращение, че изборът на ефективни обиколки, без никакви неуспехи, 9000 обиколки.

  СНИМКА FOURNIE PAR PORSCHE

  Седмият доклад е в тон с ритъма на soutenu, той разбра с приращение, че изборът на ефективни обиколки, без никакви неуспехи, 9000 обиколки.

 • Като истинска ходова кола можем да използваме и дифузьорите, които имат мощността за регулиране.

  СНИМКА FOURNIE PAR PORSCHE

  Като истинска ходова кола можем да използваме и дифузьорите, които имат мощността за регулиране.

 • Шасито, вирилният жанр, предава страхотните си реакции, които ще допринесат за страстта на майстора.

  СНИМКА FOURNIE PAR PORSCHE

  Шасито, вирилният жанр, предава страхотните си реакции, които ще допринесат за страстта на майстора.

 • Създателите са свързани с GT4 RS за аеродинамични приложения с широк спектър от изследвания и интегрирана интеграция за увеличаване на вертикалата (за придържане) и обучението (гледна точка).

  СНИМКА FOURNIE PAR PORSCHE

  Създателите са свързани с GT4 RS за аеродинамични приложения с широк спектър от изследвания и интегрирана интеграция за увеличаване на вертикалата (за придържане) и обучението (гледна точка).

 • Автомобилистите са в плюс на модификациите за съхраняване на механиката в централната част на 718 Cayman GT4 RS.

  СНИМКА FOURNIE PAR PORSCHE

  Автомобилистите са в плюс на модификациите за съхраняване на механиката в централната част на 718 Cayman GT4 RS.

1/ 7

Criblée de petites et de grandes ouvertures, la carrosserie favoris aien bien l’écoulement de l’air que le refroidissement de la mecanique. Тази хартия отгоре на устройството във всички точки е идентична с клетката на 911 GT3. Не всичко е наред сега. Мотористите са в плюс на модификациите на трупите в централната част на 718 Cayman GT4 RS. Ще бъде възможно да се определи позицията на аксесоарите, да се направи оборудването и помпата на системата на картера за сек. В допълнение към сметката, той има резерв на мощност с капацитет 911 GT3 в диапазона на поддръжка на оборудването.

Концерт за двама

След масата в маршрута, на практика, той ще доживее, за да види дали всичките му членове. Двигателят е голям. Добавете remor d’air и brute de roulement des pneus, et vous voici au cœur d’un orchester qui n’éprouve aucun complexe à se faire entendre! Шасито, вирилният жанр, предава страхотните си реакции, които ще допринесат за страстта на майстора.

Потвърдени впечатления от конфронтацията на пистата, ние сме в състояние да направим това. Поради факта, че аеродинамиката е важна, GT4 RS е водач на курс в “човешкото измерение”, не е нужно да шофирате за по-контролируеми усещания и можете да се преместите до пристанището на любител пилот-любител . В допълнение към свежите фрисони, Porsche предлага ансамбъла Weissach и конусите в магнезия за намаляване на теглото без окачване. Celles-ci ont un impact some sur la tenue de route, procurent une plus grande sensitilité au volant et autorisent des changements de tractoire plus radicaux.

Пъргави, до един момент на непосредствена и прецизна посока и прецизност, оборотите на GT4 RS са огромен потенциал в някои завои. В края на обиколките, ограничаването на инсталацията и мястото, което се грижи да не засилва огъня и мярката, която идва от проучването на правата на общността, която общува с нас. Тя не те моли да четеш нейните правила.

Няма изненада… наистина

D’ailleurs, sa principale qualité tient peut-estre justement au fait qu’elle ne vous surprend jamais. Равновесие, инерция, шасито е настроено в образцова стабилност във всички фази на тръбопровода и за усложняване на повече критики. Invoil d’invoquer le freinage, très performant, surtout si celui-ci se compose des freins carbone-téramique (une option).

За да се избегнат големите залози и да се попречи на пилота да поеме риска от франчайзинг границите на разсъжденията, батерия от електронно оборудване ще може да коригира теглото на пилотската екипировка.

Cela dit, il faut prendre soin de calmer ses ardeurs lorsqu’on evolue sur revêtement humide, surtout avec les Michelin Pilot Cup 2 R qui la chaussent. Те са истинските savonnettes suos la pluie. Напротив, пътуването е безплатно, сухо и добро, кавалерията на това Porsche може да се монтира.

Седмият доклад е в тон с ритъма на soutenu, той разбра с приращение, че изборът на ефективни обиколки, без никакви неуспехи, 9000 обиколки. Той се успокоява. Разбира се, не е необходимо да се трансформира в обществена опасност, за да се приложи механична сила, към величественото и вълнуващо. Така че неподражаемата метална акустика е деликатес … на къси разстояния.

718 Cayman GT4 RS обаче няма качеството. Ses suspensions, montées sur des articulations rigides, consentent un debatetement trop faible, surtout si le parcours se trouve réduit à l’état de ruines, comme dans les rues de Montreal. И каква е целта на кариерата му преди, мизерното присъствие на истини за душата, необходимостта да отреже двата крака по диагонал с изключителна предпазливост, с риск от всякакви арести. Суфиксът на адаптера е стил на пилотиране.

Освежителните напитки ще бъдат включени в този доклад от Porsche Canada.

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Предложени са подробности за предложението

175 200 долара

Видимо на концесиите

Това

Консумация

12,3 л / 100 км

Намерено

Обороти на двигателя
Дяволска пъргавина
Телепатична посока

На aime moins

Повече компромиси за използването на quotids
Искам да бъда много добър
Добър ръчен оборски тор

Присъда Notre

Сеул la plaque d’immatriculation rappelle qu’il s’agit d’un vechicule de serie.

Техническа техника

СНИМКА FOURNIE PAR PORSCHE

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Двигател

 • H6 DACT 4 L атмосферен
 • Мощност: 493 ch при 8400 rpm
 • Двойка: 331 lb-pi при 6750 об/мин

Изпълнения

 • Тегло: 1464 кг
 • Ускорение (0-100 км/ч): 3,4 s
 • Скорост на колелата: 315 км/ч

Рицарска лодка

 • Сериен: 7-степенна автоматична с двойно зареждане
 • Опции: не
 • Режим на забавление: задвижване

Автомобилна гума

 • 245 / 35ZR20 – 295 / 30ZR20

Капацитет на резервоара и препоръчителна есенция

Размери

 • Служител: 2484 мм
 • Дължина: 4455 мм
 • Височина: 1267 мм
 • Размер: 1821 мм (ексклузивни огледала за обратно виждане)

Върнете се към F1

СНИМКА FOURNIE PAR PORSCHE

Пилот Дан Гърни

Gagner le dimanche, pour mieux vendre le lundi. Искам да се мотивирам след създаването на автомобилната индустрия да започна курса за автомобили. На пистата Жил-Вилньов, в края на седмицата, има пет конструктора, които да установят тази връзка между Формула 1 и серийните превозни средства, за които сме предназначени. И не на последно място, Porsche ме направи през 2026 г., годината на неговото завръщане към дисциплината му да бъде във форма, по такъв конструктивен начин, пасаж от сезон 1962 г. с американския пилот Дан Гърни (наша снимка).

Къщата до килограми

ИЛЮСТРАЦИЯ FOURNIE PAR PORSCHE

718 Cayman GT4 RS тежи 32,6 кг.

„Поидите, voilà l’ennemi. »Този цитат е публикуван от Емил Матис през 1932 г., но се приписва на тортата на Колин Чапман, това е без никакви индикации във всички писма за обобщаване на таксите на 718 Cayman GT4 RS. За да се намали масата, концепциите могат да бъдат направени от бакет от въглеродни влакна (-13 кг), но също и от поликарбонатен корк с кофа от зелено (-1,7 кг). За да завършите това тегло от 32,6 кг, е възможно (в опцията) да тежите 26,9 кг добавки.

Направете своя опит

Пресата публикува prochainement l’essai des vechicules suivants: Acura Integra, BMW i4, Honda HR-V, Porsche Cayman, Subaru WRX и Toyota 86. Si vous possédez l’un de ces vechicules ou en visitez la livraison, nous aimerions bien.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());